- 8 Kasım 2013
- 60
- 1
- 34
Açıcıyi dikkatli kullan canım 25 dk yı geçince kontrol et (her 5 dk da da kontrol) yanma 40 dk felan bekletince olur çok olcağını sanmıyorum ama açtıktan sonra bir cila yap derim. Küllü cila yap canım bebek sarıs tonuna gelir.
Bu renk 7/3 Fındık Kahvesi dir. Bu renge saçınızı açik da ulaşırsınız. Açıp üstüne dore cila atarsan harika olur . Size KOLESTON PERFECT 7/3 öneririm. Açma işlemi elbette koyu boya varsa önceden bile olsa açılmalı saç. Balyajı boyayla yapmayınız. Sonra ek olarak yapınız.
Çok dore bir sonuç alırsınız 7/3 ile istediğiniz tona ulaşırsınız ama saçınızı açıp boyarsanız çok daha iyi olur :)
mor cila nedir? bildiğimiz cila işlemini mor boya ile mi yapıcaz? bildiğimiz marjinal bir mor mu yoksa patlıcan moru falan diyorlar o tip bişi mi?
Hmm oyle mi diyosun ben hic boyamadan diplere en azindan boya degdirmeden bisey yapmak istiyordum. Cok belirgin bisey istemiyorum soluk derken onu mu kastettin? Boyle guneste acilmis gibi olsun. Bide bu istedigim renkler kullu dimi su kizariklik denen durum basima gelmesin:)
Tesekkurler bu arada...
canım eminsin demi daha da açılmaz mı :S turanj ötesi olmasın
yine bi tutamında deneyip sonuca göre tamamında denerim tekrar teşekkürler yardımın için. aslında anca toparladım saçlarımı bakım yagları falan inşallah yakmam sarı saç merakım yüzünden :/
cok tesekkur ederim cevabiniz icin..
bahsettiginiz renge baktim su sanirim, findik sarisi diye geciyormus kolestonda
Eki Görüntüle 973092
son olarak sormak istedigim dore cila atmami onermissiniz onu nasil yapacagim?
ahh ahh sacımı nasıl olurda sarı upuzun yaparım onun derdındeyım...
en az bı yıl beklersem ancak yanıklardan kurtulup yenı bır renge dönebılırım...
aslında en ıyısı kendı rengım herkesın arayıp bulamadıgı küllü kumralım yınede sıkılıyo ınsan....
ek olarak; dün biraz sabırsız davranıp su iki rengi alıp karıstırmayı düşündüm oek istediğim yoktu aldığım yerde ama bahsettiğiniz renk olmaz sanırım. yarın gidip değiştirip dediğiniz koleston fındık sarısını alayım o zaman ben
Eki Görüntüle 973162 Eki Görüntüle 973163
Eki Görüntüle 973357
merhaba, daha once sacımı hic boyatmadım.
kumralım, saclarım gür degil ve ince telli. rengi kestane.
yazın biraz yıpranıp deniz kum havuz kloru gunes derken yukarıdaki hale geliyor.
ama yıpranmıs oldugu icin rengini cok sevsem de saglıksız gozukuyor.
bazen bakıra calıyor yer yer hafif sarılar var gibi gozukuyor ama genelde kahve rengi hakim. kışın ise tam kestane.
rengini açmak istiyorum.
yukarıdaki fotodaki rengi yıpranmıs bir sac olmadan boyayla nasıl elde ederim?
ama asagıdaki fotolar gibi çiğ sarılıklar ya da dibinden beri bakıra donusmus bir sac rengi istemiyorum.
kuaforlere guvenmiyorum, hepsi boyamaya cok meraklı. birden sarıya veya turuncuya donusmus saclarla ayrılmaktan korkuyorum.
hic ugrasma dogal halini tumuyle kaybedersin derseniz aynen devam edecegim zaten.
Eki Görüntüle 973362 Eki Görüntüle 973363
en altta yuklerken karısan jennifer lopezin falan oldugu 2foto var. eklemedigim halde siteye yuklemis oldugum icin mesajda gozukuyor.
sorumda istemedigimi soyledigim örneklere o ikisi dahil degil.
Teşekkürler canım bugün 9.5 aldım palette altın parıltılı bal. İnternette araştırırken gördüm benim saç rengim olan birisi boyamış bu boyayı ve sonucunu beğendim o yüzden aldım. İnşallah güzel olur yarın boyucam bakalım :)
kızlar koleston 6.74 terekotta boyayı kullanan varmı çok mu koyu bir renk saçların açık sarı denemeyi düşünüyorum bir örnek resim koyarmısınız boyayan varsa lütfeeeennnn...
Canım benim , seni kızımın yöntemiyle tanıştırayım. Eczaanede satılan papatya suyu sprey açıcı. Bu aslında güneş istiyor ama kışın fön makinesi ile yapabilrsin. Saçının tamamına sıkıp üstüne tarayıp düz fön cekmelisin ama yardımcı olsun biri eşit vermez isen ısıyı renk renk olur. Yani güneşten açılmışa böyle ulaşabilirsin.