- 5 Nisan 2013
- 2.933
- 2.844
Merhaba saclarim suan bu renkte daha da uzadi. Istedigim rengi tutturan bir kuaforle yillardir karsilasmadim kendim de boyasam bu islerden pek anlamiyorum zaten istedigim sey balyaj evde hayatta yapilamayacak bisey. Istedigim renkler de tam olarak boyle. Sizce bu renkler benim sacima uyar mi uclardaki renkler sorun olur mu? Dogal sac rengime bi kuafor kestane dedi baska biri kullu kumral dedi sizce ne?
Bir de kendi sac rengimi cok kaybetmemek istiyorum bu yuzden balyaj istemeliyim degil mi? Yani aralarda gunesten acilmis gibi isildasa
Cok soru sordum dimi bu haftasonu bir yerle gorusecegim cok iddiali imis gidenler de cok memnun ama korkuyorum.
Eki Görüntüle 971181 Eki Görüntüle 971183 Eki Görüntüle 971182
Yaa iste bi sorunum da bu. Gittigim kuaforler hep taninmis kaliteli yerlerdi kiydim paraya ama netice hic istedigim gibi olmadi. Umarim iyi bir yer bulmus olurum peki uclardaki renkler siritir mi balyaj yaptirsam?
canım bence de saçın çok uygun balyaj için. yakışır da.. hem doğallığını da kaybetmemiş olursun.. ama aynı fikirdeyim bende kuaför yapsın. balyaj zor bir iş.. tek başına daha da zor.