- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım bende ilk 7 gün her gün yapacağım.Sonra haftada 2 ye düşüreceğim.Eczacı demişse bence her gün sür sonra zaten haftada 2 ye düşürücen. İnşallah uzar ya foto at bakalım
Priorin serum her gün mü yapıyorsun ve nasıl uyguluyorsun?Birde ne zaman başladın kullanmaya?Canım adı arginin crisan haarausfall Türkiye de varmı bundan bilmiyorum.Belki vitamin belki priorin serum belki de vittamin iyi geldi tam olarak bilemiyorum ama en azından geride kalanları kurtarmak lazım.
Teşekkürler sevdacım inşallah dökülmez..Ama sen biliyorsun ben ampülleri daha önce kullanıyordum zaten bu sefer farklı olarak Doğum kontrol hapı var ve bildiğin saç diplerimi mentollü bir şey sürmüşüm gibi oldu.Tabi 15 dk sonra geçti o his.haydi hayırlı olsun topigin canim anlamadigim neden hazir yağdan ( barcelino) kullandıki tek tek alip karıştırmak daha etkili geliyor bana birde kuzum dikkat et sogum kontrol hapi kullanmayi biraktiktan sonra dokulme yapıyormuş
insqllah sende cokcok cok faydalı olur
Canım işe yararsa söylerim ama şu ana kadar dax kullandığıma o kadar pişmanım ki anlatamam.Hiç gerek yok arınmıyor.Bak bugün saçımı sabah 3 kere yıkadım yağdan eser yok.Dax öyle mi 5 inci yıkıyordum arınmıyordu ertesi yıkamamda ancak arınıyordu.Zaten yıkarken yıpranıyordu yıpranacağı kadar hiç değmez.Elimde 1,5 kutu dax var.Bende onu boşa gitmesin diye duştan sonra bacaklarıma sürüyorum.Uzun süredir öyle kullanıyorum.Gayette iyi geldi bana bacaklarım parlak ve pürüzsüz oldu.Yinede siz yapmayın ben risk aldım.Zaten doğuştan tüysüz bir yapım var.Hayırlı olsun canım benim . Valla işe yararsa bende alayım benim de bu ara hep saçlarım dökülüyor. İçten vitamin önerdi mi acaba
Canım işe yararsa söylerim ama şu ana kadar dax kullandığıma o kadar pişmanım ki anlatamam.Hiç gerek yok arınmıyor.Bak bugün saçımı sabah 3 kere yıkadım yağdan eser yok.Dax öyle mi 5 inci yıkıyordum arınmıyordu ertesi yıkamamda ancak arınıyordu.Zaten yıkarken yıpranıyordu yıpranacağı kadar hiç değmez.Elimde 1,5 kutu dax var.Bende onu boşa gitmesin diye duştan sonra bacaklarıma sürüyorum.Uzun süredir öyle kullanıyorum.Gayette iyi geldi bana bacaklarım parlak ve pürüzsüz oldu.Yinede siz yapmayın ben risk aldım.Zaten doğuştan tüysüz bir yapım var.
mentollumu ne katmis acaba :)Teşekkürler sevdacım inşallah dökülmez..Ama sen biliyorsun ben ampülleri daha önce kullanıyordum zaten bu sefer farklı olarak Doğum kontrol hapı var ve bildiğin saç diplerimi mentollü bir şey sürmüşüm gibi oldu.Tabi 15 dk sonra geçti o his.
Canım dax için aynı şeyleri düşünüyorum.Canım phytohanere yi indirimden aldım iki şişe yarı fiyatındaydı.Doğru söylüyorsun kıydım paraya.Ama saçıma bakmam lazım triodim var.Saçlarım çok dökülüyor.İlerde menapoza girersem ne olacağını düşünemiyorum.ayy dax benim kabusum du. sürerken bir dökülüyordu anlatamam . tutam tutam. bana hiç hiç iyi gelmemişti. bıraktığım ilk şey dax olmuştu. baştan şet düşünüyordum az daha kullanayım uzasın yeterki. baktım astarı yüzünü geçti. tutam tutam döktü. full gözenekleri kapadı resmen. DAXI KİMSEYE TAVSİYE ETMİYORUM.
Phytophanere PAHALI DİMİ? valla iyi yatırım yapmışsın :))ben bi ara biotin yutuyordum bu ara yutmuyorum.
Aslında mentollü bi şey katmadı.Acaba diyorum ampüllerle karışınca mı öyle etki etti.mentollumu ne katmis acaba :)
Canın hergün günde 1 kere olmak üzere tepe bölgeme 5 fıs yapıyorum ve masajla iyice yediriyorum.Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve faydasını gördüğümü söyleyebilirim.Bezan banyodan sonra uyguluyorum böylece kafa derisindeki yağ arınmış oluyor ve sanki daha iyi nüfus ettiğini düşünüyorum.Priorin serum her gün mü yapıyorsun ve nasıl uyguluyorsun?Birde ne zaman başladın kullanmaya?
Minoksil gibi bi şey mi canım kullanmayı bırakınca dökmez saçı değil mi?Minoksilde aynı şekilde bayağı saç çıkarıyormuş ama kullanıcılar kullanırken çok iyi verim aldıklarını bırakınca saç dökülmesi olduğunu yazmışlar hep yorumlarda.Bide bunu araştırayım Google da..Canın hergün günde 1 kere olmak üzere tepe bölgeme 5 fıs yapıyorum ve masajla iyice yediriyorum.Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve faydasını gördüğümü söyleyebilirim.Bezan banyodan sonra uyguluyorum böylece kafa derisindeki yağ arınmış oluyor ve sanki daha iyi nüfus ettiğini düşünüyorum.
Mimik
Minoksil gibi bi şey mi canım kullanmayı bırakınca dökmez saçı değil mi?Minoksilde aynı şekilde bayağı saç çıkarıyormuş ama kullanıcılar kullanırken çok iyi verim aldıklarını bırakınca saç dökülmesi olduğunu yazmışlar hep yorumlarda.Bide bunu araştırayım Google da..
Ben priorin kapsülü dönem dönem hep kullandım.Gerçekten saç çıkarıyor.Uzun aradan sonra nerdeyse 1,5 yıldır aralıksız kullanıyorum.Ama araştırıyorum başka ii vitaminler varsa omlarıda denemek istiyorum.Priorinden iisi var mı bilmiyorum.Yok Minoksil gibi değil.Priorin kapsülün sıvı hali bu aynısı.Ben başka vitamin içtiğim için priorinin serumunu aldım.Vitaminim bitince kapsülünüde alacağım.
Serumundan iyi verim alırsan yaz canım.Yok Minoksil gibi değil.Priorin kapsülün sıvı hali bu aynısı.Ben başka vitamin içtiğim için priorinin serumunu aldım.Vitaminim bitince kapsülünüde alacağım.
Ben priorin kapsülü dönem dönem hep kullandım.Gerçekten saç çıkarıyor.Uzun aradan sonra nerdeyse 1,5 yıldır aralıksız kullanıyorum.Ama araştırıyorum başka ii vitaminler varsa omlarıda denemek istiyorum.Priorinden iisi var mı bilmiyorum.