bende kullanıyorum çokda memnunum dökülme sorunum olmuyor hiç çabuk uzamaya başladı aa birde mini mini saçlar çıkıyor kahküllerimden çok faydası var ben 3 ünü kullanmıyorum benim tarifim şöyle:
bemiks
evigen
bepantene
sarımsak yağı
badem yağı
susam yağı
hint yağı
ceviz yağı
menekşe yağı
menekşe yağı süper bişey mutlaka alın saçlar mis gibi kokuyor üstelik dökülmelere bire bir aktar demişdi aldım gerçekden iyiki almışım bemiksin kötü kokusunu vede sarımsağın kokusunu direk kesiyo bakım yaparken menekşe yağı kullanırsanız koku kötü değil süper bi şekilde yayılıyorzeytinyağlı sarımsak kullananlarda menekşeden birazcık içine koysunlar bakın ne güzelde kesiyo kokuyu şampuanada katılıyormuş ama ben katmadım sadece deniyim diye elime biraz alıp şampuanladım saçımı o sıra 2 gün buram buram kokmuşdu herkes saçında ne parfümü var diyordu lavatada kullanılıyor ama menekşe dökülme ve kokuda süper lavanta sadece koku faydası var
arkadaşlar hem doktor reçetesinde hemde normalde bu ampulleri saç dökülmesi veya gürleşmesi için kullananlar lütfen etkilerini yazsınlar
ben kullandım sanki yaradı gibi ama sizlerden de duymak istiyorum ve nasıl kullandınız
arkadaslar benımde saçlarım çok dökülüyor bu yağ karısımlarının miktarlarını ne kadar duracağını ve haftada kaç gün yapılacağını da yazarsanız cok dua ederim size :)))[/Q butun yagların karısımı war aktrda ondn al bence cnm hem karlı. dgrlerı cok masrflı oluıo.kuck sıselerden 4 5 tane yag aldıgını dusunrsek baya masrflı oluo... ben cok fazla bekletıyorum 6 7 saat beklet sacında.masaj yapark sur sacına ..kuck saclarım cktı oley:):)
arkadaslar benımde saçlarım çok dökülüyor bu yağ karısımlarının miktarlarını ne kadar duracağını ve haftada kaç gün yapılacağını da yazarsanız cok dua ederim size :)))[/Q butun yagların karısımı war aktrda ondn al bence cnm hem karlı. dgrlerı cok masrflı oluıo.kuck sıselerden 4 5 tane yag aldıgını dusunrsek baya masrflı oluo... ben cok fazla bekletıyorum 6 7 saat beklet sacında.masaj yapark sur sacına ..kuck saclarım cktı oley:):)
tsk ederim cnm cevabın için peki aldığın bır marka falan var mı önerebileceğin bende önler açılmaya basladı ıyıce yana doğru tarayarak kapatıyorum gerıye atamıyorum ya da ortadan ayırmak mümkün değıl ıns çıkar Allah razı olsun..
tsk ederim cnm cevabın için peki aldığın bır marka falan var mı önerebileceğin bende önler açılmaya basladı ıyıce yana doğru tarayarak kapatıyorum gerıye atamıyorum ya da ortadan ayırmak mümkün değıl ıns çıkar Allah razı olsun..
benmde baya doklmstu azalmstı.saclarım ckmya basladı ck mtluyum.senınde cıkck merk etme cnm..solıfe kullndgım yag karısımn adı aktrcıda war
kutusu beyaz sıyah saclı bı kız resmı war..15tl almstım. cnm
benmde baya doklmstu azalmstı.saclarım ckmya basladı ck mtluyum.senınde cıkck merk etme cnm..solıfe kullndgım yag karısımn adı aktrcıda war
ben doktra gtmeyı dusunuodum bu sıteye baktım herkes ampullerdn bahseıodu ınanmıodum sac cıkrdıgna..bende uyguladım saclarıma olmlu sonc aldım doktra gtmeme gerk klmadı:)kuafrm bıle gozlerıne ınanamadı ona bıle werdım tarıfı cnm sende kulln haftada 3 kez uygula masaj yapark..b
tsk ettim bugün bakayım da baslayayım hemen bu karısımın içine koyuyorsunuz değil mi ampülleri? direk sampuan mı yapıyorsunuz birde yağları arındırmak ıçın?
ewet canım bu karısımn ıcıne bırer tane ampul kırcaksın. dıplerıne surcksın bı guzel masaj yapark..6 7 saat tten snra bıtkısel bı sampuanla yıka.. sampuannının ıcıne cam terebntın kat az bısey
bemiks b vitamini içeriyor diğerleride tam bilmiyorum cnm banada doktorum verdi ama bahsettiğin kişi dökülme problemi varmıydı da kullandı
karanfılı bende duydum canım durulama suyu olrkmı kullnckmısz ne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?