benim önceki şampuanımın içeriğini söyliyim hemen
saçıma iyi gelen bir şampuan ki markette bulacağınız (neyse isimlerini yazıyım dove(dökülerek...) ve pantene(kuru yıpranmış) 2 ayda 2 şampuanın hepsini ben kullanmadım şampuanlardan biraz alıyorum sadece)
şampuan + çamterebentin + (birkaç
damla kaynar su yada süt) + sarımsak (güzelce dövülmüş birşekilde =sonuç saç dökülmem azaldı ve herkes saçını mı boyattın sen dedi
çünkü sönük olan saçlarım canlı canlı duruyordu
2 ay bu şekilde kullandım(ramazan bayramı son gün başladım) gerçekten çok iyi geldi(çok azaldı dökülme, uzadılarda
) markalara takılmayın saçınıza hangisi iyi geliyorsa onun içine katabilirsiniz
bu yorumu şampuanın içinde etkili olurmu diyenler için yazdım gerçekten saç dökülmem çoktu
ve sülale biliyordu yha resmen herkes benimin saçımın çok döküldüğünü
buna başlamamın en büyük etkisi haziran sonu temmuz başı gibi kuaförün saçımı biraz fazla kesmesi
ilk önce ramazana kadar o hafta direkt dövülmüş sarımsağı sürdüm saçıma(2-3 defa banyo yaptım anca çıktı saçımdan saçlarım göğüs ucuna kadardı(kesilmiş hali yoksa saçlarımı at kuyruğu topladığımda bukadardı ah kuaför yaktı beni
ağladım resmen) şimdiki saçlarım göğüs altında
2 hafta ara vermiştim şimdki şampuanım otacı(kuru defne) + sarımsak(dövülmüş) + evigen ampul (1adet) dün akşam kullandığım bu şekilde ama çamterebentinide katmayı düşünüyorum bu akşam çamterebentisiz evigenli nasıl oluyor diye koymadım