tesekkur ederım canım....sadece kousundan dolayı mı sampuana dokmeyım yoksa normal sartlarda bır faydası yok mu?
selamlar
benimde saclarım dogumdan sonra iyice dökülmeye baslamıstı. bende arkadasımın tavsiyesi ile
aktardan sac bakım yagı ve eczaneden evigen ve bepanthene ampül aldım hepsini kırıp sac bakım yagının icine bocaladım.
haftada 1 kez saclarıma bakım
yapıyorum. okadar yumusak oluyoki saclarım anlatamam. dökülmem azaldı. ama dıstan beslerken ictende beslemeniz gerekir bunu unutmayın
ben bu bakımın yanında Çinko vitamini aldım onu kullanıyorum. tavsiye ederim.
benimde saçım çok dökülüyo bu ampuller işe yarıyomu kızlar fiyatları ne kadar şampuana koyarakı daha iyi yoksa saça direk sürmekmi
ben hala devam ediyorum ampullerimi kullanmay..
az öncede dove şampuanımın içine 5 bepanthen 1 evigen kırdım çalkaladım...
kızlar bişiy farkettim bu ampuller beslediği gibi sanırım kırılmayıoda önlüyor..
şayet ben gün aşırı yıkar ve düzleştirici kullanırım..
düzleştiriciyi gün aşrı kullandığımı düşünün hemde oldukca sıcak derecede ama bakıyorumda ne yıpranma var ne kırılma..
hatta dökülmelerim öyle azaldı ki...
eşimde çok memnun bu gün dedi gelirken senin şu ampullerden alayım bitiyor galiba dedi...
onun bile dökülmesi durdu yani :)
1 be pantene ampul,1 bemiks ampul, 1 evigen ampul ilave olarak 1 tatlı kaşığı badem yağı 1 t.k zeytinyağı ve 1 tk susam yağı.
ben geçen yıl doktorumun tavsiyesiyle bemiks bepanthen ve ismini hatırlamadığım bir losyonu düzenli olarak kullanmıştım. kontrole gittiğimde -sanırım bir, bir buçuk ay sonra gitmiştim- doktorum kullanmaya devam et saçların yanıt vermiş, hem canlanmış hem de küçük küçük saçların gelmiş demişti. hatta saçlarımın kaşınmasından ve saç diplerimin acımasından şikayet etmiştim o da saç çıkacağı için olduğunu söylemişti.haftada üç gün bir buçuk ay düzenli kullanımda ben bu sonucu elde etmiştim.
tabii araya kpss stresi, dersler falan girince ben düzenli kullanamadım,hatta bir yıl ara verdim haliyle devam ediyor dökülmeye; önleri açıldı artık. yine başladım bu küre düzenli kullanamıyorum, ama saçlarım kullandıkça parlıyor, hatta çabuk uzatıyor. dökülenler de çıkmaya başladı. bu arada yine düzenli olmasa da demir takviyesi ve çinko şurup da kullanıyorum ben.
mrb cnm içine bemiks,bepanten ve evigen dışında baska şeyler kattınmı ve tam olaraka nasıl uyguladın
kızlar.. ben bundan tam 6 yıl önce tam 1 sene boyunca düzenli olarak 2 haftada bir bep-evig-bemiks kullandım ve çok yararını gördüm.. sonra bıraktım saçlar iyileşincegeçen hafta düzenli olarak kullanmaya başladım ve uzun süre dewam ettiricem.. eşime de sürdüm o da farkı anladı hemen.. bir kere saç hemen yağlanmıyor ve tamiz kalıyo.. saç daha canlı ve hacimli duruyor .. en azından 3 gün kullanılıyor rahat.. ben 3 karışıma 1 yemek kaşığı kadar saf zeytinyağı ve 1 yumurta sarısı koyuyorum.. 1 saat bekletip bioxcin le yıkıyorum.. şampuanımı da 3 senedir kullanıyorum ve çok memnunum.. 10 günde 1 yapmak yeterli bence.. abartmaya gerek yok.. çok faydası var. toplamda 12 lr ya yakın bir masrafı var ampullerin.. kolay gelsin şekerler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?