Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım bende sevinmiştim cevap geldi diye ama meğer sen de soruyormuşsun:roflol:Benim bildiğim iki yöntem var FUE VE FUT yöntemi biri ameliyat yolu ile oluyor saçlı deriden şerit alınıyor,diğeri ise saçlar tek tek ekiliyor , ama ameliyatsız yöntem yani tek tek ekilen yöntemde saçlar sık olmuyormuş ve çok pahalı diyorlar sorduğum doktor bu yöntemde birkaç seans olduğunu ve 4000 veya 5000 euro olduğunu söyledi .şerit alınarak yapılan operasyon için tek seans yetiyor 2000 ytl istiyorlar .Benim öğrenmek istediğim eşi veya tanıdığı biri yaptırıp memnun olan ve olmayan arkadaşlar var mı ? sevgiler ...a.s.
cnm diyelimki saç ekimi yaptırdk ya ilerde ekilen saçlar dökülürse ya hep öle aklıma qeliyo ektirmişim saçları öylebi sölüyorumki cimen ekiyoruz sanki:sm_cool:ALLAH korusn ins saç ekimi yaptıranlarda öyle bir sorun ile karsılasmazlarsenağlama
cnm diyelimki saç ekimi yaptırdk ya ilerde ekilen saçlar dökülürse ya hep öle aklıma qeliyo ektirmişim saçları öylebi sölüyorumki cimen ekiyoruz sanki:sm_cool:ALLAH korusn ins saç ekimi yaptıranlarda öyle bir sorun ile karsılasmazlarsenağlama
canım ,ekilen saçlar dökülmüyor a.sama saç ektirme sadece erkeklere yapılyor ,senin kim için sorduğunu bilmiyorum .CADIARZUErkeklerde enseden alınan saçlarda dökülme olmadığı için ,bu bölgeden alınıp ekiliyor .:sm_confused:a.s.