Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç ekimi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ayvenss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
445
0
116
Düzce
arkadaşlar saçlarım çok döküldü özellikle tepe kısmı çok seyrek lütfen çevrenizde saç ektiren ve memnun olan varmı memnunlarmı yazarmısınız .bende ektireceğim ve araştırıyorum .

ya sacı bilmiyorum.ama annem kirpik ektirmişti ama dökülürken kendi kirpikleriyle birlikte döküldü.kendi kirpiginede zarar verdi.ama geciciydi onunki.ekmeyle senn yaptrcagın aynımı bilmiyorum.

ya sacı bilmiyorum.ama annem kirpik ektirmişti ama dökülürken kendi kirpikleriyle birlikte döküldü.kendi kirpiginede zarar verdi.ama geciciydi onunki.ekmeyle senn yaptrcagın aynımı bilmiyorum.

canım o kırpık ekımı degıl gecıcı kırpık ıpek kırpık dıyolar galıba,kaş ekımı kırpık ekımı saç ekımınde kök yerlestıryolar o omur boyu kalıyo kok oldugu ıcın

Saç ekimi yaptırmak istiyorsan önce Dermatoloji Uzmanına görünmelisin. Saç ekimi operasyonu yapılacak alana göre altı yedi saat süren bir işlem bu yüzden yaptıracağın yer acil müdahalesi olan klinik olmalı ve yapan kişi mutlaka Plastik Cerrahi Uzmanı olmalı. Hangi ildesin bilmiyorum ama İstanbul'da çok iyi merkezler var.

Konu içerik nedeniyle"saç dökülmesi neden ve çözümleri"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açınız.

ama neden konumu taşıdınız bu benim için gerçekten bi dert illaki aile sorunummu olmalı buraya yazmak için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…