• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saç düzleştirme otomatı kullanır mısınız?

eyemel

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2014
3
0
6
34
İstanbul
merhabalar... sitede yeniyim..umarım konuyu doğru yerde açmışımdır.

biz erkek arkadaşımla birlikte bi iş yapmayı düşünüyoruz ama tam karar veremedik .sizin bu konudaki fikirlerinizi almak istiyorum. yapmayı düşündüğümüz şey avm, restaurant, cafe, bar tarzı yerlerin bayan tuvaletlerine saç düzleştirme otomatı koymak. sizce bu iş tutar mı? sizler bayan olarak, gittiğiniz avmlerin, restaurantların, cafelerin veya buna benzer yerlerin bayan tuvaletlerinde saç düzleştirme otomatı olsa kullanır mısınız? 90 saniyesi 1 tl olacak. yani makinaya 1 tl atacaksınız, 90 sn boyunca kullanabileceksiniz. ne dersiniz arkadaşlar. fikirleriniz benim için önemli.

Ben kuaförde bile başkasının saçına sürülen tarağın saçıma sürülmesinden tiksiniyorum. :26: Bir de 90 saniyede ne kadar düzleştilebilir ki... 5 sefer alsan fön parası çıkar zaten git fön çektir daha iyi. Bence yaş iş.

Ben kuaförde bile başkasının saçına sürülen tarağın saçıma sürülmesinden tiksiniyorum. :26: Bir de 90 saniyede ne kadar düzleştilebilir ki... 5 sefer alsan fön parası çıkar zaten git fön çektir daha iyi. Bence yaş iş.[/Q

ben hijyen konusunu araştırdım, o kadar yüksek ısıda bakteriler ölüyormuş, o nedenle tamamen hijyenik. ayrıca bakterileri temizleyen ultraviole bi bölüm var. işin bitince oraya koyuyorsun makinayı. ayrıca kuaförde fön çektirince veya maşa yaptırınca da mutlaka başkasının kullandığı makinayı kullanıyoruz.
90 saniyede ne kadar düzleştirebilir ki olayı da şöyle, sonuçta saçını tamamen baştan yapmayacaksın. diyelim ki akşam yemeğe çıktın, lavaboya gidip saçını şöyle bi düzeltiyosun, üstünden geçiyosun, kakullerini falan düzeltiyosun. amaç bu. yani saçını komple baştan fön çekmek değil ki.

Back