How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Şekillendiriciler saç düzleştiriciyle dalga yapmak

nick_im

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
667
4
96
İstanbul
kızlar benim saçlarım kıvırcık...memnunum bundan ama önleri kısa olduğu için iyi durmuyo şekil vermek lazım..okudum burdaki konuları...markalardan anlamıyorum...babyliss çoğunlukta görüyorum..onun da numaraları var...çözemedim...sempatiksalakcinni hangi numarasını almalıyım yardımcı olur musunuz?

evet düzleştirici almak iatiyorum...dalga yapılabiliyomuş..yani daha doğal duruyo...ama hangisini alıcamı bilemedim...bi sürü numarası var babylisin...hangisini almalıyım bilemedim...ince olan mı kalın olan mı bi de numaraları var onlardan hiç anlamadım...

Sadece düzleştiriciyle dalga yapmak istiyorsan ince almalısın canım.Kalınlarla yapılmıyo.Braun kullanıyorum es1 ama pek memnun değilm ya da sorun saçlarımda.Babyliss kullananlar önerir heralde :) Ama hem düzleştirici hem maşa da alabilrsin.Onlarda iyi oluyor.

ıcerık konu baslıgıyla cok ılgısız cnm..sac duzlestırıcıyle nasıl dalga yapılaxagını solıceksın sandım..dalga da yapabılen sac duzlestırıcı varmı gıbı bısey yazsan daha uygun olurdu sanırım..

ıcerık konu baslıgıyla cok ılgısız cnm..sac duzlestırıcıyle nasıl dalga yapılaxagını solıceksın sandım..dalga da yapabılen sac duzlestırıcı varmı gıbı bısey yazsan daha uygun olurdu sanırım..

yanlış yazmışım sonradan değiştiremedim nasıl değişeceğini bilmediğimden...

Back