- Konu Sahibi skullofwax
Ahh bende yarın ki matematik sınavına çalısıyordum, canım sıkılmıştı bir bakayım dedim. Yorumun beni çok mutlu etti, inşallah sende de etkisi olur canım çok öpüyorum :)
sınavda başarılar tatlımmmm :*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh bende yarın ki matematik sınavına çalısıyordum, canım sıkılmıştı bir bakayım dedim. Yorumun beni çok mutlu etti, inşallah sende de etkisi olur canım çok öpüyorum :)
750 ml canim normal 2 kapak :)Canım ya sormayı unuttum senin şampuan kaç gram :| 2 kapak fazla gibime geldi de büyük mü şampuanın
merhaba kızlarr öncelikle :)
ben okullar başladığında düzenli olarak sinemaki kürünü uyguladım ama her hafta mutlaka yaptım aynı güne dek getiremesem de şampuanımada sarımsak rendeledim ama eczaneden alırken bemiksi kadın saçın içinse gece yatarken temiz saça yap sarıp yat demiştim daha etkili olurmuş bilginizee belki faydası olur :) benim 8 hafta hiç bir uzama olmadı saçlarım omuzumdaydı annemin gazına gelip kestirdim ama 8 haftadan sonra 3 hafta bırakılıyo dinlenme aşamasına geçiliyo benim bırakmamla uzaması bir oldu resmen bırakınca 1-1 bucuk karış kadar uzadı ve şimdi belime 1 karış kadar var daha uzatmam lazım ama annem bi daha o maskeyi yapma çok piskokuyo diyo bende bebek şampuanı aldım kalan şampuanlarımada çam terebentin ekliycem 3 tane bemiksim var onlarıda eklesem mi
Mrb canım tebrik ederim baya yol katetmişsin :) Bende şampuanıma bişeyler koymak istiyorum uzatması ve gürleştirmesi için ne koymalıyım ?
saçlarım çok yıprandı çok geç uzuyor kestirmekte istemiyorum. Çam terebentin aldım Şampuanda restorex hızlı uzama etkisi ince telli yıpranmış saçlar için olanını kullanıyorum inşallah bi faydası olur.