- 27 Haziran 2020
- 115
- 37
- 18
- 25
- Konu Sahibi Sevdanuroz
Arkadaşlar önerdiğiniz bi düzlestirici varmi marka olarak. Saçlarım çok inatçı düzleştiremiyorum duzlestirsem bile kabarıyor sonrada bozuluyor önerdiğiniz bi marka vs varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimMerhaba babyliss markasını öneriyorum mükemmel saç düzleştiriyor ve senelerce kullanabilirsin
Bende 3-4 yil önce rowenta aldim set olarak masa vs cok guzel ama düzleştirici iğrenç sacimi zar zor yapiyo ve hemen bozuluyor saçımRowenta var senelerdir kullanıyorum 10 sene falan oldu alalı maşallah diyeyim ilk gün ki gibi güzel düzleştiriyor maşasıyla ikili almıştım ama maşasında o verimi alamadım hatta başka maşa almayı düşünüyorum.
Fiyat aralığı önemli. Eğer bir defa alayım ama hiç pişman olmayayım, senelerce bozulmasın dersen kesinlikle dyson al. Ben çok memnunum. Ama fiyat çok yüksek dersen remington derim. Çeşitli sorunlar için çok sayıda düzleştiricisi var. Senelerce kullandım.Arkadaşlar önerdiğiniz bi düzlestirici varmi marka olarak. Saçlarım çok inatçı düzleştiremiyorum duzlestirsem bile kabarıyor sonrada bozuluyor önerdiğiniz bi marka vs varmi
Rowenta bitek galiba benim saçımı düzleştirmiyosorun bende mi acaba anlamaidm ki, yinede teşekkür ederimAynı şekilde benimde neredeyse 10 yıla dayandı maşasıda düzleştiriciside hala mükemmel şiddetle tavsiye ediyorum rowentayı hiç kullanmadım ilk düzleştiricim babylissti
Ya bi düzlestirici ne kadar olabilir ki diye düşünebiliyorum, ama tabiki oyle istiyorum senelerce bozulmasin. Suanki kullandığım rowenta düzleştiricisi saçımı hem elektriklendiriyor hem de cok zor duzlestiriyor ve aradan 2 saat gecmeden bozuluyor gerçekten sorun saçımda mi bende mi anlamıyorum. En çok ne öneriyorsunuz?Fiyat aralığı önemli. Eğer bir defa alayım ama hiç pişman olmayayım, senelerce bozulmasın dersen kesinlikle dyson al. Ben çok memnunum. Ama fiyat çok yüksek dersen remington derim. Çeşitli sorunlar için çok sayıda düzleştiricisi var. Senelerce kullandım.
Saçların nasıl canım? Kalın telli? Dalgalı? Yığranmış vs gibi?Ya bi düzlestirici ne kadar olabilir ki diye düşünebiliyorum, ama tabiki oyle istiyorum senelerce bozulmasin. Suanki kullandığım rowenta düzleştiricisi saçımı hem elektriklendiriyor hem de cok zor duzlestiriyor ve aradan 2 saat gecmeden bozuluyor gerçekten sorun saçımda mi bende mi anlamıyorum. En çok ne öneriyorsunuz?
Ince telli ve dalgali canim yıpranmış çok sayilmaz zaten 3-4 yildir bu düzleştirici oldu olalı sacima işlem yapamadım o yüzden yıpranma da çok olmadiSaçların nasıl canım? Kalın telli? Dalgalı? Yığranmış vs gibi?
Ben yurtdışından almıştım, bu fiyata değil tabii. Bizde dolar euro uçtukça dyson fiyatları da uçuyor. Şu an 3500 liraya yükselmiş meselaYa bi düzlestirici ne kadar olabilir ki diye düşünebiliyorum, ama tabiki oyle istiyorum senelerce bozulmasin. Suanki kullandığım rowenta düzleştiricisi saçımı hem elektriklendiriyor hem de cok zor duzlestiriyor ve aradan 2 saat gecmeden bozuluyor gerçekten sorun saçımda mi bende mi anlamıyorum. En çok ne öneriyorsunuz?
Huhhhhuuu ne kadar da ucuz canim cok teşekkür ederim yardımın için sağolBen yurtdışından almıştım, bu fiyata değil tabii. Bizde dolar euro uçtukça dyson fiyatları da uçuyor. Şu an 3500 liraya yükselmiş mesela
Genel Bakış
The Dyson Corrale ™ saç düzleştirici esnek bakır plakaları sayesinde, saçları bir arada tutarak şekillendiren saç düzleştirici. Azaltılmış ısı kullanımıyla geliştirilmiş bir şekillendirme elde etmenizi sağlar.www.dyson.com.tr
Keratin protect, pro seramik veya shine therapy modellerine bak. Saçların uzunsa kalın olanları kosaysa ince olanları tercih et. Bir de elektriklenmeye kariı anti statik diye bir model üretmiş. Ben kullanmadim ama remington yaptiysa iyidir kesin.Ince telli ve dalgali canim yıpranmış çok sayilmaz zaten 3-4 yildir bu düzleştirici oldu olalı sacima işlem yapamadım o yüzden yıpranma da çok olmadi
Hemen bakıyorum şimdi, massalah sizede, baya ilginiz varmış bu çok güzelKeratin protect, pro seramik veya shine therapy modellerine bak. Saçların uzunsa kalın olanları kosaysa ince olanları tercih et. Bir de elektriklenmeye kariı anti statik diye bir model üretmiş. Ben kullanmadim ama remington yaptiysa iyidir kesin.
Arastirdim canim hepsi normal güzel fiyattalar sizce en iyisi hangisi ise onu alayım düşüneyimKeratin protect, pro seramik veya shine therapy modellerine bak. Saçların uzunsa kalın olanları kosaysa ince olanları tercih et. Bir de elektriklenmeye kariı anti statik diye bir model üretmiş. Ben kullanmadim ama remington yaptiysa iyidir kesin.
Soyle bi baktim ben uzun yillardir keratin protect ve wet2straight kullaniyorum cunku. Ama simdi baktim yenilere, simdi alsam protect 8700 veya proluxe 9100 alirim. Ikisini. De vaadi farkli ve iyi puanlar almislarArastirdim canim hepsi normal güzel fiyattalar sizce en iyisi hangisi ise onu alayım düşüneyim
Wattı düşük olabilir mi acaba ben çok memnun kaldım ama bende de tam tersi maşa kötüBende 3-4 yil önce rowenta aldim set olarak masa vs cok guzel ama düzleştirici iğrenç sacimi zar zor yapiyo ve hemen bozuluyor saçım
Anladim canim bakalim KısmetSoyle bi baktim ben uzun yillardir keratin protect ve wet2straight kullaniyorum cunku. Ama simdi baktim yenilere, simdi alsam protect 8700 veya proluxe 9100 alirim. Ikisini. De vaadi farkli ve iyi puanlar almislar
Wattini bilmiyorum ama ısınıyor hatta elimi yakiyo dokunamıyorum dışına düzleştiricinin ama sacimi zor yapiyoWattı düşük olabilir mi acaba ben çok memnun kaldım ama bende de tam tersi maşa kötü