- Konu Sahibi daphnesimon
-
ben memnunum resimde görünmeyen bir aparatı daha var ısı tenine değmesin diye geçiriyorsun ama ben onu kullanmıyorum.iki ısı kademeli.çantasıda çok güzel ayrıcagüzell bişeye benziyor bu
ben memnunum resimde görünmeyen bir aparatı daha var ısı tenine değmesin diye geçiriyorsun ama ben onu kullanmıyorum.iki ısı kademeli.çantasıda çok güzel ayrıca
ben memnunum resimde görünmeyen bir aparatı daha var ısı tenine değmesin diye geçiriyorsun ama ben onu kullanmıyorum.iki ısı kademeli.çantasıda çok güzel ayrıca
Canım ben 3 defa düzleştirici aldım hemde iyidir sanıp pahalılardan aldım ama hep fiyasko çıktı. Saç maşam remington marka 25TL'ye almıştım ve çok memnunum.
Kalın saç maşası istiyordum birde (25liklerden) onuda arçelikten aldım, maşa ikiye ayrılıyor ve düzleştirici oluyor. İlk defa bir düzleştiriciden memnun kaldım,maşasıda süper yapıyor.
Hem 2 özellik tek üründe.Fiyatı 75 tl ama ben anneler gününde 45 tl'ye aldım.
Arçelik k5117
canım tamam senin için deneyeceğim onu ve yazacağım mutlaka buraya.ten değmesin diye olan aparat benim işime yarar çünkü ben yakıyorum kendimi bazencanım bidaki saçını yapışında o aparatı kullanıp işe yarıyor mu diye gerçekten bilgi veriri misin çok soru sordum ama:)
ben 4 seneden fazla oldu 130 tl ye almıştım ama fiyatları düştü sanıyorum ki.peki fiyatı ne kadar arkdşm. bi sitede 125 tl yazıyor.
remington nasıl 25 tl olur:26:
fiyatı ne kadarmış canım
bence maşa yada düzleştirici kullanma saçlarına yazık edersin.. 3 yıldır kullanmayı bıraktım hala saçım kendisine gelmedi. Haftada 1 yada 2 kere fön çektir ama saçlarına düzleştirici sürmemelisin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?