- Konu Sahibi daphnesimon
-
bence philips al bence ben çok menmun kaldımevde arzum vardı 3 sene önce aldım memnun değilim ısısı çok az ne alsam karar veremedim kızlar
pardon ya ikisi bi arada braunda yoktu sen yinede braun al şaşma süper ısı şekil herşeyi güzelll
sac düzlestiricim premier sacim düz oldugu icin hic kullanmiyorum nasil olduguna tam karar veremedim ondan
sac masm grunding bundan cok memnunum ama buklelerim 2 gün bozulmuyor hemde ne jöle kullaniyorum nede sprey
benimde saçlarım düz tatlım ama şek,il versin d,iye düzleştirici kullanıyorum grunding adını hiç duymadım canım fiyat ne kadar
Eki Görüntüle 200021 Eki Görüntüle 200022
bu canim 19mm cok memnunun
türkiyede bulamazsanda baybliss alabilirsin bir cok kisi bundan da memnun
ya cnm o m<arka çok ii ama malesef türkiyede yok
bilmiyordum olmadigini
umarim istedigin gibi bisi bulursun
canım remington almanyada satışı yüksek mi
bende düzleştiricilere bakıyorum cnm konu açtım babyliss ikili set var kampanyada ama kullananlardan yorum gelmedi dahaa:)
babyliss saç düzleştirici kullanıyorum 4 yıldan fazladır kesinlikle çok memnunum.seramik tabanlı.tavsiye ediyorum .babylissin kalitesiz olduğjnu duymuştum canım ben
babyliss saç düzleştirici kullanıyorum 4 yıldan fazladır kesinlikle çok memnunum.seramik tabanlı.tavsiye ediyorum .
canım birine bir şey önermek mutlaka ki çok riskli senin beğendiğini başkası beğenmeyebiliyor fakat ben kesinlikle memnun kaldım.şuda var babylissin farklı modeleri olabilir belki onlar güzel olmayabilir.ben bakıp modeini yazıyorum canım hemen sanacanım bana da fiyatı düşük kalitesiz demişlerdi öyle hatırlıyorum ...
seninkinin modeli ve fiatı ne kadar bi bakayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?