• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler saç düzleştiricisi ve maşası alıcam ne alıyım kızlar?

pardon ya ikisi bi arada braunda yoktu sen yinede braun al şaşma süper ısı şekil herşeyi güzelll

Son düzenleme:
pardon ya ikisi bi arada braunda yoktu sen yinede braun al şaşma süper ısı şekil herşeyi güzelll

2si bi arada olması şart değil güzel bişey olsun 1 maşa 1 düzleştirici alabilirim yeter ki iyi bişey olsun :) arzum 2si bi arada idi ama hiçççç gzel yapmıydu saçı bence de ayrı ayrı olmalı

sac düzlestiricim premier sacim düz oldugu icin hic kullanmiyorum nasil olduguna tam karar veremedim ondan
sac masm grundig bundan cok memnunum ama buklelerim 2 gün bozulmuyor hemde ne jöle kullaniyorum nede sprey:52:

Son düzenleme:
sac düzlestiricim premier sacim düz oldugu icin hic kullanmiyorum nasil olduguna tam karar veremedim ondan
sac masm grunding bundan cok memnunum ama buklelerim 2 gün bozulmuyor hemde ne jöle kullaniyorum nede sprey:52:

benimde saçlarım düz tatlım ama şek,il versin d,iye düzleştirici kullanıyorum grunding adını hiç duymadım canım fiyat ne kadar

benimde saçlarım düz tatlım ama şek,il versin d,iye düzleştirici kullanıyorum grunding adını hiç duymadım canım fiyat ne kadar

düz sac olunca sekil vermesi cok zor oluyor dalga bukle falan yani.
aslinda türkiyede olmasi lazim ben almanyadayimda 29 euroya almistim cok memnunum

$4681492[1].jpg $images[1].jpg
bu canim 19mm cok memnunun
türkiyede bulamazsanda baybliss alabilirsin bir cok kisi bundan da memnun

bende düzleştiricilere bakıyorum cnm konu açtım babyliss ikili set var kampanyada ama kullananlardan yorum gelmedi dahaa:)

canım bana da fiyatı düşük kalitesiz demişlerdi öyle hatırlıyorum ...
seninkinin modeli ve fiatı ne kadar bi bakayım canım
canım birine bir şey önermek mutlaka ki çok riskli senin beğendiğini başkası beğenmeyebiliyor fakat ben kesinlikle memnun kaldım.şuda var babylissin farklı modeleri olabilir belki onlar güzel olmayabilir.ben bakıp modeini yazıyorum canım hemen sana

Back