Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zamann canım sen açık renklerde kullan çünkü açık renklerde beyaz o kadar belli olmaz ama koyu renkte çok dikkat ceker
evet ya tatlım siyahı çok beğeniyorum ama boyayamıyorumben de bakır kızıl aldım kolestonun ona boyuycam bayrama :)
sizce model olarak hangisini alıyım benim için modeli önemli modelde yazarsanız sevinirim
ayy hep merak etmişimdir o tonu evde boyayınca nasıl olacak bakalım ben evde cesaret edemedim o renge sen boya yorumlarını söylersin bize de
ttmm canım bugün yarın boyuycam yorumlarımı yazarım :)
ben de reklamlarda lorealin kahvelerini gördüm çikolata karamel ama benim sacımda kahverengi su anda boyasam nasıl durur bilemedim![]()
bence biraz bekle canım öteki boya akınca boyarsın. benim de saçımda bakır tonu vardı yine altın bakır o da baya aktı bakalım nasıl olcam ben de merak ediyorumm
ya ben gelin saçımda siyah ya da kahverengi tonları kullanmak istedigim için bekliorum yoksa simdiye coktan renk değiştirmiştim :)ama resimlerini bekliorummm cook merak ettim
eevet ya çok hoş duruyo gelinlikte evleniyosun demek darısı benim de başıma hayırlı olsun canımmm :lepi::lepi:
ayy inşş o gün bi gelsin de daha zamanımız var ama ayakkabımın altına isimlerinizi ayzarım böyle sürüyerek de dolaşırım darısı bütün ben de dahil bekarlara olsunkaydirigubbakcemile3
Benim çok inatçı ve kalın saç tellerim var ve bir çok düzleştirici saç şekillendirici işe yaramıyordu şimdi remington marka sac duzlestırıcısı aldım ve çok memnunum herkese tavsıye edıyorum...
hangi modelini kaça aldın cnm onuda yazarmısın