Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saç düzleştiricinin işi uzun sürüyor mu yani çok mu zamanınızı alıyor
arkadaşlar bende düzleştirici almak istiyorum saçım önceden çok düzdü ama şimdi kestire kestire dalgalı oldu banyodan çıkınca kabarıyo ben dümdür olmasını istiyorum ama en fazla 50 tl lik bi düzleştirici arıyorum yardımcı olursanız sewinirım
canımm almışken biraz daha üzerine para koy imkanın varsa iyi bir şey al ben premieri çok övdüler aldım 30 liraya hiç bir etkisi olmadı attım paranı çöpe atma yineden sen bilirsin şu anda braun kullanıyorum çok da memnunum
canımm her ne kadar saçımıza bakım da yapsak 200 derece sıcaklık ister istemez saçı yıpratıyor saç bakım ürünleriye birlikte kullanilirsin ya da cok sık kullanmayacaksan kullanabilirsin egerki saçın da boya yoksa kalıcı düzleştirme işlemi yaptır
kalıcı düzleştirmeyi araştırdım canım da o da baya yıpratıyorayrıca saçımda da boya var olmasa olur mu hiç yapmadığımız işlem kalmıyor saçımıza valla :)
aynen öyle dedigin gibi ama saçın röfleliyse biraz daha dikkatli ol oreal biliyorsun saçı yıpratıyor ben o yüzden tek renge döndüm su anda saçımı uzun bir süre boyatmayacagım en azından biraz kendine gelmesi lazım sarı saç da biliyorsun diplerden gelince sürekli boyatmak zorunda kalıyorsunzemuszemus
ay evet ya o oryal var ya herkesinin başının belası oldu. saç uzatamıyorum resmen. benim de saçlarımın uçlarında sarılar vardı canım ben de kestirdim iyi oldu. şimdi ben de tek renk kullanıyorum saçlarım bakır. senin saç rengin ne şu anda canım? ben de ğiştirmeyi düşünüyorum daha kızıl bir renk düşünüyorum :)
canımm saçımda denemedigim renk kalmadı ve en sevdigim renk de sarı :)ben 2 sene önce karamel kullandım ama o da 2 hafta içerisinde aktı çok çabuk akıyor ve kötü bir renk oldu o yüzden ben siyah rengini çok seviyordum ama sıkılırım saçımı değiştiritim die onu da yapttırmaya cesaret edemiyordum bende saçlarımı kestirdim kuaförede saçımı koyu kahverengi yaptırdım zaten kendi saç rengim de koyu kestane o yüzden bu kışı ben bir daha boya yaptırmadan geçirecegim saçımı dinlendirecegim
Fakir benimki
memnunumyerimseniben