• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saç düzleştiricisi tavsiyeleriniz :) ?

zamanımı almasını geçtim yaptıgıma emeğime değmiyor. yapıyorum cok değil 5 dk geçsin anında bozuluyor. uçları kıvrılıyor.yapaprkende pek düzleştirmiyor zaten. düzleştiricim iyi değil . 40 tl almıstım bosa almışım.saclarım pek kalın tellide değil.

ben babyliss in saç düzleştiricisini aldım yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum
çok memnunum. aldığımda fiyatı 150 tl falandı...

saç düzleştiricinin işi uzun sürüyor mu yani çok mu zamanınızı alıyor

canımmm şöyle düşün her gün kuaföre gidecegine kendi evinde istedigin gibi yapıyorsun saçı benim 10 dkımı alıyor seninde bilemedin 20 dkını alsın kuaförde olacagına kendi evinde yaparsın :teytey:

arkadaşlar bende düzleştirici almak istiyorum saçım önceden çok düzdü ama şimdi kestire kestire dalgalı oldu banyodan çıkınca kabarıyo ben dümdür olmasını istiyorum ama en fazla 50 tl lik bi düzleştirici arıyorum yardımcı olursanız sewinirım

arkadaşlar bende düzleştirici almak istiyorum saçım önceden çok düzdü ama şimdi kestire kestire dalgalı oldu banyodan çıkınca kabarıyo ben dümdür olmasını istiyorum ama en fazla 50 tl lik bi düzleştirici arıyorum yardımcı olursanız sewinirım

canımm almışken biraz daha üzerine para koy imkanın varsa iyi bir şey al ben premieri çok övdüler aldım 30 liraya hiç bir etkisi olmadı attım paranı çöpe atma yineden sen bilirsin şu anda braun kullanıyorum çok da memnunum

canımm almışken biraz daha üzerine para koy imkanın varsa iyi bir şey al ben premieri çok övdüler aldım 30 liraya hiç bir etkisi olmadı attım paranı çöpe atma yineden sen bilirsin şu anda braun kullanıyorum çok da memnunum

cnm imkanım olsa alırım ama işte elden bukadarı geliyo yinede saol

çoğu kişi fazla para vermeye gerek yok önemli olan doğru düzleştiriciyi bulmak diyor bende işte uygun fşyata doğru düzleştirici arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
mrb kızlar.. benim de saçlarım dalgalı . ben de düz kullanmak istiyorum aama sonrasında çok yıpranmasından kırılmasından korkuyorum :( sonra uzatamıyorum saçlarımı kestiriyorum. valla üzülüyorum .. :(

canımm her ne kadar saçımıza bakım da yapsak 200 derece sıcaklık ister istemez saçı yıpratıyor saç bakım ürünleriye birlikte kullanilirsin ya da cok sık kullanmayacaksan kullanabilirsin egerki saçın da boya yoksa kalıcı düzleştirme işlemi yaptır

canımm her ne kadar saçımıza bakım da yapsak 200 derece sıcaklık ister istemez saçı yıpratıyor saç bakım ürünleriye birlikte kullanilirsin ya da cok sık kullanmayacaksan kullanabilirsin egerki saçın da boya yoksa kalıcı düzleştirme işlemi yaptır

kalıcı düzleştirmeyi araştırdım canım da o da baya yıpratıyor :( ayrıca saçımda da boya var olmasa olur mu hiç yapmadığımız işlem kalmıyor saçımıza valla :)

kalıcı düzleştirmeyi araştırdım canım da o da baya yıpratıyor :( ayrıca saçımda da boya var olmasa olur mu hiç yapmadığımız işlem kalmıyor saçımıza valla :)

aynen öyle dedigin gibi ama saçın röfleliyse biraz daha dikkatli ol oreal biliyorsun saçı yıpratıyor ben o yüzden tek renge döndüm su anda saçımı uzun bir süre boyatmayacagım en azından biraz kendine gelmesi lazım sarı saç da biliyorsun diplerden gelince sürekli boyatmak zorunda kalıyorsunzemuszemus

aynen öyle dedigin gibi ama saçın röfleliyse biraz daha dikkatli ol oreal biliyorsun saçı yıpratıyor ben o yüzden tek renge döndüm su anda saçımı uzun bir süre boyatmayacagım en azından biraz kendine gelmesi lazım sarı saç da biliyorsun diplerden gelince sürekli boyatmak zorunda kalıyorsunzemuszemus

ay evet ya o oryal var ya herkesinin başının belası oldu. saç uzatamıyorum resmen. benim de saçlarımın uçlarında sarılar vardı canım ben de kestirdim iyi oldu. şimdi ben de tek renk kullanıyorum saçlarım bakır. senin saç rengin ne şu anda canım? ben de ğiştirmeyi düşünüyorum daha kızıl bir renk düşünüyorum :)

ay evet ya o oryal var ya herkesinin başının belası oldu. saç uzatamıyorum resmen. benim de saçlarımın uçlarında sarılar vardı canım ben de kestirdim iyi oldu. şimdi ben de tek renk kullanıyorum saçlarım bakır. senin saç rengin ne şu anda canım? ben de ğiştirmeyi düşünüyorum daha kızıl bir renk düşünüyorum :)

canımm saçımda denemedigim renk kalmadı ve en sevdigim renk de sarı :)ben 2 sene önce karamel kullandım ama o da 2 hafta içerisinde aktı çok çabuk akıyor ve kötü bir renk oldu o yüzden ben siyah rengini çok seviyordum ama sıkılırım saçımı değiştiritim die onu da yapttırmaya cesaret edemiyordum bende saçlarımı kestirdim kuaförede saçımı koyu kahverengi yaptırdım zaten kendi saç rengim de koyu kestane o yüzden bu kışı ben bir daha boya yaptırmadan geçirecegim saçımı dinlendirecegim

arkadaşlar soruma cevap gelmedi remington s2014 sizce iimidir bide felix in saç düzleştiricisi iimidir veya bana iyi olan fiyatı en fazla 50 tl olan bi düzleştirici söylermisinizz

canımm saçımda denemedigim renk kalmadı ve en sevdigim renk de sarı :)ben 2 sene önce karamel kullandım ama o da 2 hafta içerisinde aktı çok çabuk akıyor ve kötü bir renk oldu o yüzden ben siyah rengini çok seviyordum ama sıkılırım saçımı değiştiritim die onu da yapttırmaya cesaret edemiyordum bende saçlarımı kestirdim kuaförede saçımı koyu kahverengi yaptırdım zaten kendi saç rengim de koyu kestane o yüzden bu kışı ben bir daha boya yaptırmadan geçirecegim saçımı dinlendirecegim

benim kendi saçlarım da epey koyu ben de boyatmam aslında ama bu yaşta çok beyaz var saçımda :( mecburen boyatmam gerekiyor. ben de siyahi çok seviyorum ama aynen siyahtan dönmek zor sıkılırım diye boyamaktan korkuyorum açıkcası

o zamann canım sen açık renklerde kullan çünkü açık renklerde beyaz o kadar belli olmaz ama koyu renkte çok dikkat ceker

40 tl ye almıstm düzleştirici . param bosa gitti. hiçbir işe yaramıyorr. 50 tl ye düzleştirici arama. bosa para vermıs olursunn 10 tl farkı var . üzerine az daha biriktir. senin iyiligin için söylüuyorum canım . :)

Back