• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saç düzleştiricisi tavsiyeleriniz :) ?

gurbik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
286
0
46
İstanbul
saç düzleştiricim var ama pek memnun değilim sac tipimden midir bilmiyorum tam düzlesmiyor , yeni güzel gercekten kaliteli düzleştirici önerilerinizi bekliyorum . aslında almayı düşündüğüm bir düzleştirici var. remington s2004 denedim cok güzel yapıyor. ama sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum . simdiden tesekkür ederim. :)a.s.a.s.

merhabalar saç düzleştiri konusunda size yardımcı olunabilecek tek site gerçekten harika ürünler var sizin istediğiniz remington marka sitede mevcut istersenin size bu konu ile alakalı yardımcı olabilirim farklı markalar önerebilirim

remington s2014 kullanıyorum ben memnunum gayet
ben aldıktan sonra yeni modelleride çıktı e vitaminli filan onlar çok daha güzel kayıp gidiyo saçından
deneyerek al düzleştiricini anlıyosun zaten farkı direk.

Son düzenleme:
saol tatlım . remington s2004 ne kadara almıstın ? birde onun üzerinde kumas gibi birşey var. eskimiyor mu o _? cok soru sordum kusura bakma . ilk aldıgım düzlestiriciye dikkat etmedim hiç . bosuna para vermısım bu alacagımın ömürlük olmasını istiyorum da. :)

5 yıldır düzleştirici kullanıyorum daha önce de philips kullandım hiç bir sorun yaşamadım şimdi bunu kullanıyorum canım tavsiye ederim Philips HP8355 Sonic XL

13112009718975718975.jpg

Braun es3 du yanılmıyorsam kullandıgım duzlestırcının kodu.
kullanalı 2 yıl oldu. Ben kesinlikle tavsiye ederim.
Hatta ust modelleri bile cıkmıs olabilir.
Bir arastırın derim ben. şutarafagitti

ilgn için tskrler feel .bnm saclarım dalgalı . kullandıgm düzlştirice yapıyorum hafif rüzgarda ucları kıvrılıyor hemen . feen senin sac tipin nasıl -braun es3 ile düzlestrdgnde ne kadar süre dayanıyor :) birde düzleştiricinin fiyatınıda yazarsanız cok memnun olucam :):)

kızlar bende remington s9950 shıne therapy saç düzleştiricisini kullanıyorum.ben alalı 1,5-2 yıl oluyor.150 tl civarında almıştım.benim saçlarım çok gür,kalın telli ve uzun.kuaförüm bile bıktı saçlarımdan.ama düzleştiricim sayesinde 3-4 gün elektriklenmeyen düz saçlarla geziyorum.ayrıca saçlarımda herhangi bir yıpranmada olmuyor.düzleştirdikten sonra saçlarım parlıyor resmen.kesinlikle tavsiyemdir arkadaşlar.

merhabalar sormuş olduğunuz ürün Braun Satin Hair Colour ES3 Saç Düzleştirici si gerçekten harika bi seçim ayrıca kullanımıda çok kaliteli sizinde bahsettiğiniz gibi ömürlük bi ürün olacak fiyatı 159.90 tl ve garantili bi ürün ayrıntılı incelemek isteseniz ürünün linkini aşşağıda yazıyorum teşekkürler

Braun Satin Hair Colour ES3 Saç Düzleştirici - Saç Şekillendiriciler

5 yıldır düzleştirici kullanıyorum daha önce de philips kullandım hiç bir sorun yaşamadım şimdi bunu kullanıyorum canım tavsiye ederim Philips HP8355 Sonic XL

13112009718975718975.jpg

aynısından bendede var saçlarım cok zor düzleşirdi harika yapıyor (:boshayallersmile

canim 2 hafta once aldim felix 35 milyona cokda guzel duzlestiriyor tavsiye ederim fazla para vermeye gerek yok

ilgn için tskrler feel .bnm saclarım dalgalı . kullandıgm düzlştirice yapıyorum hafif rüzgarda ucları kıvrılıyor hemen . feen senin sac tipin nasıl -braun es3 ile düzlestrdgnde ne kadar süre dayanıyor :) birde düzleştiricinin fiyatınıda yazarsanız cok memnun olucam :):)

rica ederim tatlım.
benim saclarımda dalgalı uzun ve sık.
yaz kıs hergun dus aldıgım ıcın ne kadar gun ıcerısınde bozulmadan dayanır bılemıyorum tabi..
duzlestırıcı ıle bırlıkde cesıtlı kremlerde kullanıyorum ben, elektırıklenme ve kabarmayı onlemek ıcın. :)

Philips SalonStraight Pro XL Düzleştirici HP4667 205°C Seramik benim düzleştiricim çok kısa zamanda dalgalı ve kabarık saçlarımı dümdüz yapıyor..:)

canım bunu şiddetle tavsiye ederim.
ARÇELİK K5127..süper bir ürün.
fiyatı 70TL.çok memnun kalırsın...

ben remington'un saç maşasını kullanıyorum kesinlikle herkese tavsiye ederim saçı çok güzel yapıyor bana da kuaförüm tavsiye etmişti ancak düzleştirici olarak braun kullanıyorum çok memnunum ve herkese de tavsiye ederim saçlarımı 10 dkda yapıp çıkabiliyorum ben kasım ayında aldım fiyatı da 149 tl'di ayrıca elektiriklenmeyi engelleyen etkisi de var
Braun Satin Haira.s.opuyorumnanaktan

Back