• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler saç düzleştiricisi hangi marka

Ben Remington düzleştirici ve kıvırtıcı almıştım yaklaşık üç sene önce.Bozuldu servise götürdüm.Dedikleri şu.Bunların tamiri yapılmıyor çöpe at.:37:Garantide olursa yenisiyle değiştiriyorlarmış ama yoksa gitti paralar.Yüzde kırk indirimle yenisini veriyorlarmış.Onun bozulmayacağı ne malum.Onun için tavsiye etmiyorum uyarayım dedim.

kizlar braun kullandim boyali saclar icin olani acikcasi cok da memnun kalmadim sacim da cok kivircik simdi babylisse gectim resmen bir cekiste bile dumduz ediyor gercekten cok memnunum modelini bakip yazarim simdi usendim cikmaya :37: dalga yapiyor mu bilmiyorum zira ben kivirciktan biktigim icin pirasa gibi dumduz etmek icin anca kullaniyorum benimkini

Son düzenleme:
REMİNGTON REMİNGTON REMİNGTON :):)
Ben sleek&smooth adlı ürününü kullanıyorum gerçekten de bahsedildiği kadar var zaten bunca kişi öneriyorsa bi bildiği vardır :D Saçlarım elektrikli kıvırcık ve süpürge gibiydi ama artık parlak canlı ve dümdüz hiç kabarmıyoo ve saqçlarımı çok seviyorum düzleştiricim sayesinde :D Kesinlikle öneriyorumm:8:

Canım ben arzum kullanıyorum memnunum sadece yaparken yanık kokusu oluyor buda saçına siniyor ama yarım saat sonra uçup gidiyor,230 dereceye kadar derece seçenekleri var belkide ben 230 derecede yaptığım için koku oluyordur daha düşük derecelerini hiç denemedim,çok güzel düzleştiriyor.Normalde benim saçım hiç düzleşmezken hatta fön çektirdiğimde bile uçları kıvrılırken şimdi öyle bir sorunum yok dümdüz oluyor ve hiç bozulmuyor,tek sorunu koku oda dediğim gibi yarım saatte gidiyor sen bilirsin ben tavsiye ederim.

Son düzenleme:
kuaförüme göre kafamda 3 kişilik saç varmış:))) gerçekten inanılmaz sık saçlarım var ve kalçama kadar bunlarla başa çıkmak için herşeyi kullandım ama kesinlikle braun satin hair derim hem maşa da yapabiliyorsunuz gerçekten süper bir ürün bu arada saçlarımda dalgalı ve inanılmaz memnunum üründen, tavsiye ederim...

Remington S1005 Seramik Teflon Kaplama Xl 230°C Saç Düzleştiricisi aldı k.validem bana hediye olarak. Plakaları ince ve uzun olduğu için süper bukle yapıyor. Ben makinayla fön çekiyorum zaten. Fön için ihtiyacım yoktu, ama bukleler muhteşem oluyor, tavsiye ederim.

braun Satin Hair 7 saç düzleştiriciden şaşma derim..her gun duzlestırıyorum hıc zarar vermıyor tavsiye derim kızlar:)

arzum erdem kıramer saç düzleştiricisini ve maşasını kullanıyorum çokta memnunum :)
Fiyatı biraz pahalı olsa da bence değer.
Hem iyonlu saça zarar vermiyor hemde diğer düzleştiriciler gibi saçına takılma yapmıyor yüzeyinden dolayı:)

kızlar ben philips salon straight xl kullanıyordum çok memnundum 4senedir sorunsuz çalıştı sağolsun..şimdi ise seramik tabanı aşındı kendi kendine kapanıyor..bozuldu tabi..şimdi ben braun satin hair es3 boyalı saçlar için olanı,es2 , babyliss ve remington arasında kaldım.. es2'nin es3ten daha iyi olduğunu okuyorum genelde..remington hiç aklımda yoktu ama güzel yorumlar okuyorum hakkında..sizce hangisi daha iyidir? ben philipste 200derecede yapıyordum çok memnundum..ama kırıyordu ya..şimdi bi tane ince alıp dalgada yapayım diorum..philipsin keratinlisi çıkmış.. denemeden alınmaz tabi ama deneyeceklerimi aza indiriym diorum.. siz hangisini öneriyorsunuz?
bir de kızlar philips tek geçişte dümdüz yapıyordu benm saçımı,öle 4-5 sefer geçmek istemiyorum..

Son düzenleme:
evet canım benmkide ondandı süper bişeydi ama kırıyordu saç uçlarımı birde seramik plakası aşınmaya başladı..
images

Son düzenleme:
Back