Saç Şekillendiriciler saç düzleştiricisi hangi marka

benım saclarım düz uzun zaten çok uğraşmama da gerek kalmaz yarın bakym bir teknosaya da bakarım ındırımde falandr belki.

saçı yakmayan düzleştirici yok ki hepsi saça zarar veriyor fönde öyle ama en iyi marka tabiki de braun ama benim düzleştiricim arçelik 60 milyona almıştım maşada yapıyor (ama kalın baya)

philipsten çok memnunum ben,kaç yıldır kullanıyorum ,maşşallhı var

ben de philips aldım.fiyatı biraz tuzlu ama memnun kaldım..169 tl civarı..iyonlaştırıcı özelliği sayesinde elektriklenme falan yapmıyor...

ben de philips aldım.fiyatı biraz tuzlu ama memnun kaldım..169 tl civarı..iyonlaştırıcı özelliği sayesinde elektriklenme falan yapmıyor...

benimkide elektriklendirmiyo,,,4 yıl önce 105 tl ydi fiyatı,,,tuzlu ama güzel oluyor philipsler,,,
benimki salonstraight pro XL modeli,dereceli,205 derece
buharlı yakmıyo saçı,

ben 4 yıl önce philips aldım iyon özelliği vardı son bir kaç aydır dgru duzgun düzleşmyr ve elektrklenme yapıyor ilk çıkan modellerınden almıstım eskidi sanırım sımdı son modelleri daha ıyıdır tabı.

benimkide elektriklendirmiyo,,,4 yıl önce 105 tl ydi fiyatı,,,tuzlu ama güzel oluyor philipsler,,,
benimki salonstraight pro XL modeli,dereceli,205 derece
buharlı yakmıyo saçı,

1-2 hafta oldu alalı..saçının cinsine göre,boyalı olup olmadığına göre ısısını ayarlıyorsun..djiital ayarlı göstergesi var..valla hangi model bilmiyorum ama kutusunda procare keratin straightener 230 C yazıyor..derece işaretini yapamadım klavyede..:))

Son düzenleme:
saçınıza her banyo sonrası kırılmayı önleyici serum sürerseniz kırılmayı en aza indirirsiniz kızlar.ben geçen sene sürekli düzenli kullandım ve 6 ay kestirmedim yine de kırılmadı ama bu yıl saçımı kestirdikten sonra kullanmadım 1 ay sonra kırılmaya başladı o yüzden şimdi tekrar kullanmaya başladım

benım saçlarımda boyalı bu özelliği olması iyiymş benım ki en fazla 205 derece yapyrdu eskısı. yarın bakym bır hangısı ıyıyse onu alıyım tşk ederım cnm

benım saçlarımda boyalı bu özelliği olması iyiymş benım ki en fazla 205 derece yapyrdu eskısı. yarın bakym bır hangısı ıyıyse onu alıyım tşk ederım cnm

160 veya 170 derecede kullanıyorum ben..1 kez saçların üzerinden geçmek yetiyor..2.ye gerek kalmadan düzleştiriyor..

kırılma önleyici serum olarak önerebileceğin bir marka var mı ? ne olur ne olmaz önlem alalım :)

kırılma önleyici serum olarak önerebileceğin bir marka var mı ? ne olur ne olmaz önlem alalım :)

ben 2 senedir Careline hair serum kullanıyorum. bilinmeyen bir marka diye almak istememiştim ama aldığım yerdeki bayan çok övünce aldım ve çok memnun kaldım.Ben ankarada nedu kozmetik die bir yer var ordan almıştım

bende kullanıyorum etkisi olyr ben avonunkini kullanyrm

ben Ankara da değilim ama buradaki kozmetikçilere de sorayım bari..teşekkür ederim canım :)

benım saçlarım düz zaten şu an philips var 5 yıl olyr alalı artık eskısı gbı duzlestrmyr bır de elektrlenme yapıyor bu remıngton elektrlenme yapıyor mu

benim saçlarımda düz remington elektriklenme hiç yapmıyor en azından benim saçlarım da öle bir sorun olmadı

en sonunda saç düzleştiricimi aldım remington s 5500 çok araştırdım rowenta babyliss braun denettrdm en ıyı bu geldı saçlarıma saturnden aldım üstelik yanında maşa da hediye 89 tlye aldım almak ısteyenler bu fırsatı kaçırmasın derim

Hayırlı olsun ben de 74tlye almıştım ama yanında maşa vermediler çok şanslıymışsın

Hayırlı olsun ben de 74tlye almıştım ama yanında maşa vermediler çok şanslıymışsın

tşk ederim cnm daha tam olarak hiç denemedım hafta sonu saçlarım çok yıprandı bir sürü marka denedim saçlarım biraz dinlensın ıstedım bakım maskemı yapıp deneyecegım daha guzel sonuç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…