Babyliss ST87E IPRO230
model numarasını yazmayı unutmuşum:) ben kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
Ben de bu hafta remington s5500 aldım eve gelince hemen denedim hem dalga yapıyor hem düzleştiriyor annem akşam eve gelince saçın nasıl parlıyor öyle, bişey mi kullandın dedigerçekten de hem yumuşacık yapıyor hem parlatıyor ben çok memnun kaldım tavsiye ederim
kesinlikle remington öneririm. ben remington s1005 kullanıyorum çook memnunum düzleştirdiğim saçlarım hiç bozulmuyorr, şiddetle tavsiye ederim
Simbo kullanıyordum hiç memnun değilim .Hem düzleştirmiyor hem de yakıyor.saçlara zarar vermeyen bi marka biliyor musunuz kızlar?
sinbo iyi dğl zaten ben babylıss ve remıngton arasında kaldım ıkısınden bırını alcagım
remıngton fıyatı ne kadar nerden aldınız bir de benım saçlarımı düzleştrıcı yapınca elektrklenıyr acaba bu da öyle mı
Açıkcası bende elektriklenme olmadı ama bu kişiden kişiye değişir.Ben YKMden aldım boynere baktım 150tlydi YKMde indirim vardı 75e aldım.Ama teknosada falan 100tl(baya bi araştırdım fiyatları) benim tavsiyem bu tip büyük mağazalarda saçınıza denettirip alın. ben aynı gün içinde tüm mağazalarda neredeyse tüm markaları denettim en iyisi bu oldu benim saçıma ama tabi dediğim gibi saçtan saça fark eder.umarım dilediğinizi bulursunuz:79:.Başka sorunuz olursa yanıtlarım seve seve
tşk ederım cnm media markta ve dartye bakacagım bende deneyerek alcgm kafamda bır kac model var remıngton ve babyliss ıkı marka öneriliyor daha çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?