• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler saç düzleştiricisi hangi marka

selen_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
1.144
5
66
İstanbul
kzılar saç düzleştiricisi almak istiyorum sizce hangi marka ve hangi model alıyım saçlarımda elektriklenme oluyor elektrklenme yapmayacak bir model istiyorum.

kesinlikle babylish tavsiye ediyorum.
ben önce maşa almıştım babylish markalı, çok memnun kaldım şimdi de düzleştiricisini aldım, 1 aydır kullanıyorum, çok memnunum

Babyliss ST87E IPRO230
model numarasını yazmayı unutmuşum:) ben kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

Ben de bu hafta remington s5500 aldım eve gelince hemen denedim hem dalga yapıyor hem düzleştiriyor annem akşam eve gelince saçın nasıl parlıyor öyle, bişey mi kullandın dedi:9: gerçekten de hem yumuşacık yapıyor hem parlatıyor:69: ben çok memnun kaldım tavsiye ederim

Ben de bu hafta remington s5500 aldım eve gelince hemen denedim hem dalga yapıyor hem düzleştiriyor annem akşam eve gelince saçın nasıl parlıyor öyle, bişey mi kullandın dedi:9: gerçekten de hem yumuşacık yapıyor hem parlatıyor:69: ben çok memnun kaldım tavsiye ederim

remıngton fıyatı ne kadar nerden aldınız bir de benım saçlarımı düzleştrıcı yapınca elektrklenıyr acaba bu da öyle mı

kesinlikle remington öneririm. ben remington s1005 kullanıyorum çook memnunum düzleştirdiğim saçlarım hiç bozulmuyorr, şiddetle tavsiye ederim:34::34:

kesinlikle remington öneririm. ben remington s1005 kullanıyorum çook memnunum düzleştirdiğim saçlarım hiç bozulmuyorr, şiddetle tavsiye ederim:34::34:

benım saçlarım düz zaten şu an philips var 5 yıl olyr alalı artık eskısı gbı duzlestrmyr bır de elektrlenme yapıyor bu remıngton elektrlenme yapıyor mu

remıngton fıyatı ne kadar nerden aldınız bir de benım saçlarımı düzleştrıcı yapınca elektrklenıyr acaba bu da öyle mı

Açıkcası bende elektriklenme olmadı ama bu kişiden kişiye değişir.Ben YKMden aldım boynere baktım 150tlydi YKMde indirim vardı 75e aldım.Ama teknosada falan 100tl(baya bi araştırdım fiyatları:1:) benim tavsiyem bu tip büyük mağazalarda saçınıza denettirip alın. ben aynı gün içinde tüm mağazalarda neredeyse tüm markaları denettim en iyisi bu oldu benim saçıma ama tabi dediğim gibi saçtan saça fark eder.umarım dilediğinizi bulursunuz:79:.Başka sorunuz olursa yanıtlarım seve seve

Açıkcası bende elektriklenme olmadı ama bu kişiden kişiye değişir.Ben YKMden aldım boynere baktım 150tlydi YKMde indirim vardı 75e aldım.Ama teknosada falan 100tl(baya bi araştırdım fiyatları:1:) benim tavsiyem bu tip büyük mağazalarda saçınıza denettirip alın. ben aynı gün içinde tüm mağazalarda neredeyse tüm markaları denettim en iyisi bu oldu benim saçıma ama tabi dediğim gibi saçtan saça fark eder.umarım dilediğinizi bulursunuz:79:.Başka sorunuz olursa yanıtlarım seve seve

tşk ederım cnm media markta ve dartye bakacagım bende deneyerek alcgm kafamda bır kac model var remıngton ve babyliss ıkı marka öneriliyor daha çok.

tşk ederım cnm media markta ve dartye bakacagım bende deneyerek alcgm kafamda bır kac model var remıngton ve babyliss ıkı marka öneriliyor daha çok.

Ben babyliss kalın maşa düşünüyordum fakat ince plaka düzleştirci önerince herkes, düzleştirici almaya karar verdim. ikisini de aynı yerde denettirdim remington saçımı parlattı ve dış kısmı da soğuk kalmadığı için bukleler daha beligin oldu. hatta annemin saçı çok kıvırcık ve tiftik tiftiktir onu bile dümdüz yaptı tek çekişte. açıkcası marka olarak kesinlikle remingtonu öneririm.

Back