• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler saç düzleştirici tavsiyee :)

mrb kızlar ben de yeni bir düzleştirici alacağım ama kararsızlıktan aylardır bekliyorum.. Çok fazla yorum okudum.. Önceleri babyliss'i düşünüyordum, sonra acaba braun mı dedim en son olarak remingtonda karar kıldım.. Model olarak s9500i veya s6600'yı düşünüyorum. s6600'ı kullanan yok galiba. Değişik şekiller verilebilmesi cazip geldi ama düzleştirmeden de ödün vermek istemiyorum.. s9500 pearl'ü kullananlar tabaka genişliği 34mm diye gördüm bir sitede(zaten çoğu sitede yazmıyor slim diyor sadece), bana kalın gibi geldi, bununla güzel dalgalar verilebiliyor mu? benim maşam var zaten ama düzleştirici ile yapılanlar da ayrı bir güzel oluyor.. Saçlarım az, normal telli ve düze yakın. hacimli bir düzleştirme sağlar mı S9500 acaba lütfen yardımcı olun, artık karar verip almak istiyorum..

mrb kızlar ben de yeni bir düzleştirici alacağım ama kararsızlıktan aylardır bekliyorum.. Çok fazla yorum okudum.. Önceleri babyliss'i düşünüyordum, sonra acaba braun mı dedim en son olarak remingtonda karar kıldım.. Model olarak s9500i veya s6600'yı düşünüyorum. s6600'ı kullanan yok galiba. Değişik şekiller verilebilmesi cazip geldi ama düzleştirmeden de ödün vermek istemiyorum.. s9500 pearl'ü kullananlar tabaka genişliği 34mm diye gördüm bir sitede(zaten çoğu sitede yazmıyor slim diyor sadece), bana kalın gibi geldi, bununla güzel dalgalar verilebiliyor mu? benim maşam var zaten ama düzleştirici ile yapılanlar da ayrı bir güzel oluyor.. Saçlarım az, normal telli ve düze yakın. hacimli bir düzleştirme sağlar mı
S9500 acaba lütfen yardımcı olun, artık karar verip almak istiyorum..

cnm 3 gün olmuş yazalı ama yinede ben cvp yazayım
istediğin bukleleri 9500 ile rahatça yaparsın plakaları ince hiç tereddütün olmasın
bence senin aradığın düzleştirici 9500 hiç düşünme git al keyfini sür :34:

cnm 3 gün olmuş yazalı ama yinede ben cvp yazayım
istediğin bukleleri 9500 ile rahatça yaparsın plakaları ince hiç tereddütün olmasın
bence senin aradığın düzleştirici 9500 hiç düşünme git al keyfini sür :34:

sağol canım cevabın için, ben de sizin aldığınız yerden sipariş verdim, heyecanla gelmesini bekliyorum, inş memnun kalırım...

sağol canım cevabın için, ben de sizin aldığınız yerden sipariş verdim, heyecanla gelmesini bekliyorum, inş memnun kalırım...

:53: :53: aman cnm ben şunu düzelteyim ben internetten almadım düzleştiricimi
küçük bir ilçede yaşıyorum burda bir züccaciyeden aldım taksitle remingtonun bayiliğini almış her modelini satıyor şansımdan :16:
yani diğer arkadaşların aldığı o malum sitede benim aldığım fiyattan yaklaşık 30tl daha ucuz ben elden almayı tercih ettim genelde netten alırım ama bütün modelleri denedim adam helak oldu bir sürü modeli bana deneticem diye :9: almasam ayıp olurdu
yani şöyle bir izlenim oluşmasını istemem herhangi bir siteye yönlendirme yada bir satıcı önerme gibi bir durumum yok nerden alırsanız alın güvenli olduğu sürece sorun olmaz bence
ben memnun kaldığım ve düzleştirici arayan arkadaşlara paraları boşa gitmesin diye yazdım sadece memnun kalanlar yazdıkça mutlu oldum :34:

:53: :53: aman cnm ben şunu düzelteyim ben internetten almadım düzleştiricimi
küçük bir ilçede yaşıyorum burda bir züccaciyeden aldım taksitle remingtonun bayiliğini almış her modelini satıyor şansımdan :16:
yani diğer arkadaşların aldığı o malum sitede benim aldığım fiyattan yaklaşık 30tl daha ucuz ben elden almayı tercih ettim genelde netten alırım ama bütün modelleri denedim adam helak oldu bir sürü modeli bana deneticem diye :9: almasam ayıp olurdu
yani şöyle bir izlenim oluşmasını istemem herhangi bir siteye yönlendirme yada bir satıcı önerme gibi bir durumum yok nerden alırsanız alın güvenli olduğu sürece sorun olmaz bence
ben memnun kaldığım ve düzleştirici arayan arkadaşlara paraları boşa gitmesin diye yazdım sadece memnun kalanlar yazdıkça mutlu oldum :34:

hayır canım öyle bir şey aklıma bile gelmedi, ben de küçük bir ilçede yaşıyorum, burda satılmıyor, şehir merkezine gitmeyi beklemek istemedim, en uygun fiyat diye onu tercih ettim... Yanlış anlaşılma yok, rahat ol:)) ilgin için teşekkürler..

Back