remington 9500 kullanıyorum çok memnunum
çok güzel bir düzleştirici ve maşa görevide görüyor
tabiki anlatırımselam bende arcelık duzlestırım var ama uzun surekullanınca hem kırıyor hem elektrıklenme yapıyor buradakı yorumlardan etkılenıp remıngton 9500 almayı dusunuyorum masa da yapıyorum demıssın nasıl yapıyorsun yazabılırmısın...
tabiki anlatırım
saçı düzleştiricekmişsin gibi tutamlara ayırıyorsun
düzleştiricekmişsin gibi düzleştiriciye alıyorsun
sonra düzleştiriciyi kendi etrafında döndürüyorsun yavaşça aşağı doğru çekerek bitiriyorsun
doğal ve iri dalgalı saçlar hazır
ben burda arkadaşlar video vermişti ondan öğrendim birazda pratikle baya geliştirdim içe yada dışa doğru olması düzleştiriciyi çevirdiğin yönle alakalı
internette bir sürü video var onlardanda izle çok daha iyi anlamış olursun kolay gelsin
arçelik düzleştirici üst komşumda var kalın plakalı baya eskimiş plakaları yıpranmış ama ilk zamanlarda çok memnunmuş saçlarını çok kırmış ama düzleştirmede iyiymiş,ben denicektim plakaların halini görünce vazgeçtim doğrusu
remington 9500 kullanıyorum çok memnunum
çok güzel bir düzleştirici ve maşa görevide görüyor
merhaba.ben de remington marka düşünüyorum.ama modeller kafamı karıştırdı.s 9500 ile s 9950 aynı fiyat şu an.hangisi daha iyi bir bilgin var mı?alırken belki araştırmışsınızdır.s9950 sanki numarası arttıkça modeli daha üstüymüş hissi yarattı.shine terapi yazıyor.parlaklık veriyormuş...
cnm 9950 9500den önce çıkmıştı yada ben daha önce gördüm :44: yanlış hatırlamıyorsam bu modelin üstü yeşil değilmi
denedim cnm ama garip bir kokusu vardı modeldenmi acaba dedim ama satan kişi bu modelin özelliği bu dedi içindeki saça yararlı maddelerden dolayıymış
ben sevmedim saç düzleşrikten sonra yağlıymış gibi bir his oluyor ama satan kişi saça yararlı şeyler içerdiğini söylemişti
teşekkür ederim canım.evet 9950 dah önce çıkan modelmiş. galiba 9500 alıcam.yağlı gibi bir saçla da gezilmez. ama önce bir avm de denemem lazım...
eğer denemek gibi bir şansın varsa mutlaka dene inan bana insan kendi denediğinde zaten ilk seferde anlıyor
deneyeceğim mutlaka ama tek korkum saçlarım aşırı derecede ince telli.kırılırmı diye korkuyorum.ilk defa alıcam düzleştirici.kırılır diye cesaret edemiyordum....
bu konuda bişey diyemicem çünkü röfleden saçlarımın uçları çok yıpranmış durumda
yani kırık gibi bir sorunum yokdaha beteri var
saçlarımın boyu kısalmasın diye kestiremiyorumda malum kuaförler vur diyince öldürüyorlar
ama düzleştirici kullandıktan sonra okadar güzel okadar sağlıklı duruyorki iyiki kestirmemişim diyorum
saç diplerim çok sağlıklıdır,düzleştirmeden sonra üstler gibi uçlarda çok sağlıklı duruyor
ince telli saçlar biraz daha hassas oluyor denedikten sonra saçlarına olan etkisini görürsün
denerken dikkat et düzleştirme işleminden sonra saçların eline çok kuru gelirse ısısı yüksek demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?