Saç Şekillendiriciler saç düzleştirici tavsiyee :)

gurbik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
286
0
46
İstanbul
merhaba arkadaslar, ben saç düzleştirici almayı düsünüyorum remington ve braun arasında kaldım, ilk düzleştiricimi denemeden öylesine almıstım hiç düzleştirmiyor ve de benım saclarım cok inatcı ucları kıvrılır hemen , tavsiyelerinizi bekliyorum , saçlarınız kıvırcıksa ya da benımkı gibi inatcıysa ve de düzleştirici kullanıyorsanız lütfen yorum atmadan geçmeyin, fiyatlarınıda belirtirseniz sevinirimm, aldıgım ürün en iyisi olsun istiyorum ilkinden cok cektim (50:

Braun Satinliner Ion-Shine ES2 kullanıyorum 4 yıldır. gayet memnunum. bu isimle googledan ara modelini görebilirsin.

bende onu düsünüyordum canım, fiyatı ne kadar, bir de benim saçlarım düzlestrdkten cok değil yarım saat sonra kıvrılır, bozulur , braun es2 yola getirirmi dersin ? :)

remington 9500 kullanıyorum çok memnunum
çok güzel bir düzleştirici ve maşa görevide görüyor

selam bende arcelık duzlestırım var ama uzun surekullanınca hem kırıyor hem elektrıklenme yapıyor buradakı yorumlardan etkılenıp remıngton 9500 almayı dusunuyorum masa da yapıyorum demıssın nasıl yapıyorsun yazabılırmısın...

tabiki anlatırım
saçı düzleştiricekmişsin gibi tutamlara ayırıyorsun
düzleştiricekmişsin gibi düzleştiriciye alıyorsun
sonra düzleştiriciyi kendi etrafında döndürüyorsun yavaşça aşağı doğru çekerek bitiriyorsun
doğal ve iri dalgalı saçlar hazır
ben burda arkadaşlar video vermişti ondan öğrendim birazda pratikle baya geliştirdim içe yada dışa doğru olması düzleştiriciyi çevirdiğin yönle alakalı
internette bir sürü video var onlardanda izle çok daha iyi anlamış olursun kolay gelsin

arçelik düzleştirici üst komşumda var kalın plakalı baya eskimiş plakaları yıpranmış ama ilk zamanlarda çok memnunmuş saçlarını çok kırmış ama düzleştirmede iyiymiş,ben denicektim plakaların halini görünce vazgeçtim doğrusu

Son düzenleme:

sağol canım..evet bende arçelık duzleştiricimin düzleştirme ozellıgınden memnunum ama sık kullanırsam kırıyor sacımı uzun bı sure kullanmıyorum sonra tekrar kullanınca yıne aynı sey...remıngton 9500 e taktım bı tane varken ıkıncıyı almak ta cok ıcımden gelmıyor ama alırsamda pısman olmak ıstemıyorum bulundugum yerde deneme ımkanımda yok...

merhaba.ben de remington marka düşünüyorum.ama modeller kafamı karıştırdı.s 9500 ile s 9950 aynı fiyat şu an.hangisi daha iyi bir bilgin var mı?alırken belki araştırmışsınızdır.s9950 sanki numarası arttıkça modeli daha üstüymüş hissi yarattı.shine terapi yazıyor.parlaklık veriyormuş...

cnm 9950 9500den önce çıkmıştı yada ben daha önce gördüm :44: yanlış hatırlamıyorsam bu modelin üstü yeşil değilmi
denedim cnm ama garip bir kokusu vardı modeldenmi acaba dedim ama satan kişi bu modelin özelliği bu dedi içindeki saça yararlı maddelerden dolayıymış
ben sevmedim saç düzleşrikten sonra yağlıymış gibi bir his oluyor ama satan kişi saça yararlı şeyler içerdiğini söylemişti

teşekkür ederim canım.evet 9950 dah önce çıkan modelmiş. galiba 9500 alıcam.yağlı gibi bir saçla da gezilmez. ama önce bir avm de denemem lazım...

teşekkür ederim canım.evet 9950 dah önce çıkan modelmiş. galiba 9500 alıcam.yağlı gibi bir saçla da gezilmez. ama önce bir avm de denemem lazım...

eğer denemek gibi bir şansın varsa mutlaka dene inan bana insan kendi denediğinde zaten ilk seferde anlıyor

eğer denemek gibi bir şansın varsa mutlaka dene inan bana insan kendi denediğinde zaten ilk seferde anlıyor

deneyeceğim mutlaka ama tek korkum saçlarım aşırı derecede ince telli.kırılırmı diye korkuyorum.ilk defa alıcam düzleştirici.kırılır diye cesaret edemiyordum....

deneyeceğim mutlaka ama tek korkum saçlarım aşırı derecede ince telli.kırılırmı diye korkuyorum.ilk defa alıcam düzleştirici.kırılır diye cesaret edemiyordum....

bu konuda bişey diyemicem çünkü röfleden saçlarımın uçları çok yıpranmış durumda
yani kırık gibi bir sorunum yok daha beteri var
saçlarımın boyu kısalmasın diye kestiremiyorumda malum kuaförler vur diyince öldürüyorlar
ama düzleştirici kullandıktan sonra okadar güzel okadar sağlıklı duruyorki iyiki kestirmemişim diyorum
saç diplerim çok sağlıklıdır,düzleştirmeden sonra üstler gibi uçlarda çok sağlıklı duruyor
ince telli saçlar biraz daha hassas oluyor denedikten sonra saçlarına olan etkisini görürsün
denerken dikkat et düzleştirme işleminden sonra saçların eline çok kuru gelirse ısısı yüksek demektir

verdiğin bilgiler için sağol canım.dikkate alıcam mutlaka.ısıdan koruyucu sprey falan kullanırım artık.benim de boyadan sonra kurudu sanki biraz.bir de amonyaksızdı yani.ah şu saçlar.ne çok derdimiz varmış bizim neyse allah başka dert vermesin.iyi geceler...

braunun son modelinde karar kıldım arkadaslarr :) kuzenimin arkadaşı kullanıyor satin hair 7 , kullanan varmı ?

remington s9500 kadar hiç bir düzleştiriciden memnun kalmadım..açıkçası bunun yanında hepsi hikaye ediyorum..
plakaları harika..saçı asla ve asla sıkıştırmıyor..ısıya dayanıklı bir spreyle kullandığınızda yıpranma sıfır..

canım ben yaklaşık 6-7 senedir braun s1 saç düzleştiricisini kullanıyorum gayet memnunum,seramik kaplı olduğu için düzleştirirken aynı zamandada parlatıyor tel tel oluyor vede çok zamanımı almıyor benim,kısacası ben memnun kaldım bozulana kadar yeni bir tane daha düşünmüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…