Merhaba konuyu tam olarak nereye acmam gerektigini bilmedigim icin buraya aciyorum.
Hanimlar benim saclarim cok kabaraik dalgalk ve kalin telli. Normal duzlestiricilerle yapmasi cok uzun zaman aliyo, size sormak istedigim su yeni cikan tarak duzlestirici kullanan var mi aranizda? Gercekten guzel yapiyomu ise yariyo mu?
PHİLİPS BHH880/00 Isıtmalı Saç Düzleştirici Fırça ile ilgili yorumlar çok iyi..Bende almayı düşünüyorumda araştırma içindeyim.sizde bakın bu modele.
Emin misin duzlestirmedigine. Ben bugun aldim sacimin yarisini 4 dk. Da yaptim ki benim sac duzlestirmem toplam 1 saatimi aliyor o kadar yogun ve kivircik. Eger ki benimkini duzlestirdiyse ben herkesinkini duzlestirecegine inaniyorum. Yanlis kullanmis olabilir misin. Ben kuru saca yaptim yeminle 1 kere ustunden gecmemle duzlestirdi ki benim sacim kuru kabarik.. Phlipsh bana prim vermeli bak bu kadae övdümben aldım ve iade ettim. hiç bir etkisi yok. ha tarayarak kurutmuşsun ha onunla düzleştirmişsin. sadece hafif düzlük veriyor.Kuaförden çıkmış gibi ya da düzleştirici gibi değil malesef. Kauför gitmem diye düşünmüştüm ama hayal kırırıklığı oldu maalesef bende
Emin misin duzlestirmedigine. Ben bugun aldim sacimin yarisini 4 dk. Da yaptim ki benim sac duzlestirmem toplam 1 saatimi aliyor o kadar yogun ve kivircik. Eger ki benimkini duzlestirdiyse ben herkesinkini duzlestirecegine inaniyorum. Yanlis kullanmis olabilir misin. Ben kuru saca yaptim yeminle 1 kere ustunden gecmemle duzlestirdi ki benim sacim kuru kabarik.. Phlipsh bana prim vermeli bak bu kadae övdüm
Benim sacim da dalgali ve kabarik philipsin aldim. Ama fon yada duzlestirici gibi malesef yapmiyo. Once sacimi cok iyi taramam gerek sonra duzlestiricinin 4kati fazla taramam gerek. Ama yine de dumduz olmuyo hafif dalga kaliyorMerhaba konuyu tam olarak nereye acmam gerektigini bilmedigim icin buraya aciyorum.
Hanimlar benim saclarim cok kabaraik dalgalk ve kalin telli. Normal duzlestiricilerle yapmasi cok uzun zaman aliyo, size sormak istedigim su yeni cikan tarak duzlestirici kullanan var mi aranizda? Gercekten guzel yapiyomu ise yariyo mu?
Merhaba bende düzleştirici tarak almak istiyorum remington arzum ve philips markalarına bakıyorum siz hala memnun musunuz? Ben kapalıyım ama evde sacımı cok uğraşmadan bakımlı olsun istiyorum düzlelticim ve maşam var ama kapalı olunca yapıp bozuluyor o kadar vakit harcamak istemiyorumEmin misin duzlestirmedigine. Ben bugun aldim sacimin yarisini 4 dk. Da yaptim ki benim sac duzlestirmem toplam 1 saatimi aliyor o kadar yogun ve kivircik. Eger ki benimkini duzlestirdiyse ben herkesinkini duzlestirecegine inaniyorum. Yanlis kullanmis olabilir misin. Ben kuru saca yaptim yeminle 1 kere ustunden gecmemle duzlestirdi ki benim sacim kuru kabarik.. Phlipsh bana prim vermeli bak bu kadae övdüm
Ben philipsden hala memnunum canim. Yani bu herkesin beklentisine göre degisir ama duzlestirici bana zzor geliyor. Bu daha kolayima geldi. Ama bi baskasina da bu zor gelmis. Sanirim denemeden anlayamazsin.Merhaba bende düzleştirici tarak almak istiyorum remington arzum ve philips markalarına bakıyorum siz hala memnun musunuz? Ben kapalıyım ama evde sacımı cok uğraşmadan bakımlı olsun istiyorum düzlelticim ve maşam var ama kapalı olunca yapıp bozuluyor o kadar vakit harcamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?