• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saç Düzleştirici ile Saçlarını Maşa ile Yapılmış Gibi Yapan Var mı?

jonja

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2007
99
0
86
Ankara
Arkadaşlar, bu düzleştiricileri saçlarında maşa gibi kullanan var mı? Nasıl yapılıyor merak ettim, bir yerde birileri yazmıştı okumuştum ama bulamadım bir daha...:uhm:

bende videosunu görmüştüm düzleştiriciye saçını sarıp kapatıp çekiyosun

Denedim o şekilde ama olmadı benimki:roflol:

ben yapıorumm canım saç düzleştiricisini maşa olarakta kullanıorum elbette çok küçük bukleler olmuo ama baya kıvırıo yinede

Slm Arkadaşlar Ben Kuaförüm Saç Düzleştiricilerin Incelerle Lüle Yapabilisin Canim Saçi Dipten Başlayarak Kivirarak Geliyorsun Ucakadar Gayat Hoş Oluyor Deniye Bilisin Ama Tabiki Profesyonel Düzleştiricilerle

tatlim benim duzlestiricim remington,sidetle tavsiye ederim gercekten harika duzlestiriyo ugrasmadan birkere surmen yeterli,ayrica harika bukleler de yapiyo arkadaslarin dedigi gibi yapman yeterli.........

Teşekkür ederim herkese arkadaşlar. Evet benim düzleştiricim kalın biraz ondan olmuyordur dediğiniz gibi o zaman. Ben de öyle anlatılan gibi sardım makineye; olmayınca acaba başka yöntemi mi var diye düşünmüştüm. Demek yokmuş...a.s.

ben eskiden maşayla saçlarımı yapıyodum dalgalı olmasını seviyorum çnkü ama saçlarım yıprandı artık yıkandıktan sonra nemli saçımı bigudilerle sarıyorum sabah açıyorum sprey skıyorum hem zarar vermio hemde gayet kolay saçlarına boşuna zarar verme

tatlim benim duzlestiricim remington,sidetle tavsiye ederim gercekten harika duzlestiriyo ugrasmadan birkere surmen yeterli,ayrica harika bukleler de yapiyo arkadaslarin dedigi gibi yapman yeterli.........

canım ya remington demişsin hangi modeli bende alcamda çok kararsızım phılıpsmi braunmu remingtonmu babylissmi offf lütfen yardımcı ol bana :(((

bende yapa biliyom. internette videosuna bak sonra zaten kendin yapa bilirsin. bende oyle oyrendim canim

ben yapıorum cokk havalı cokk gzel oluor zemuszemus
kullndıgım düzleştirici ise braun satin hair colour iyon teknolojisi opuyorumnanaktan

benim saçlarım zaten düz ama bazen güzel kurutmazsam sabah kalktığımda
dalgalı oluyor. teknosa'dan sinbo shd 2674 aldım 25 ytl
fiyatına göre çok iyi.. denedim zaten saçım düz olduğu için çok güzel oldu
uçları falan fön çekmiş gibi. kıvırmaya çalıştım önce olmadı
sonra denedim çok güzel oldu.
-saçımı orta kalınlıkta bir tutam halinde aldım
-tutamı güzelce taradım.
-üstünden normal düz olarak geçtim ilk önce ısınması lazım
-dipten başlayarak düzleştirme işlemi yaparak kıvıra kıvıra geldim
-yaparken biraz beklettim
çok güzel oldu

ben maşadan daha iyi yapıyorum :)perçemde felan yain