• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sac dökülmesine karsi kullandiginiz bitkisel sampuan?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

pinacolada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
9
0
36
Ankara
merhaba kizlar. saclarim dökülüyordu benim guatr hastaligimdan dolayi, simdi ilac aliyorum hergun dökülme gittikce yok oluyor. bunun yaninda hint yagida kullaniyorum saclarima cok iyi geldi. bitkisel sampuan kullanmak istiyorum fakat herhangi bir bilgim yok. söyle sac dökülmesine karsi kullandiginiz ince telli saclar icin bitkisel sampuan önerilerinizi bekliyorum.

merhaba canım geçmiş olsun arkadaşım guatır veya birçok hastalığa himalaya tuzları çok iyi geliyor çünkü insan vucudu için gerekli 84 mineral sadece himalaya sofra tuzlarında var diğer tuzlarda mineral olmadığı gibi bir çok hastalığada davetiye çıkarıyor .benim belim çok ağrıyordu bu himalaya tuzlarından kullandım geçti tamamen doğal içinde en ufak bir katkı maddesi yok aslında insan vucudunun tuza ihtiyacı vardır ama doğal olan himalaya tuzlarına bunu kullandığında arkadaşım faydalarını sende göreceksin ama her şeyin çakması çıktığı için maalesef alırken dikkatli olmak alzım arı ballı şampuan harika benimkızımında saçı dökülüyordu çok iyi geldi k,m kullandı ise herkes çok memnun harika ürünler şiddetle tavsiye ediyorum sağlık ve mutluluk dolu bir hayat dilerim.

sevgili arkadaşım doğal ve ekolojik ürünlere karşı ilginiz varsa çağlar network ü inceleyin harika bir şirket aradığınız her şey orda en doğal hali ile ayrıca koşer sertifikası ve helal sertifikası var.Himalaya tuzları güzellik ve temizlik ürünleri ne ararsanız hepsi mevcut üye olmak isterseniz üye olbilir sağlık ve güzellik dolu günler geçirebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım tresan ısırgan otlu şampuan al ve içine çam terebentin yağı koy karıştır öyle kullan benim saçlarımda çok dökülüyordu ve cansız onu kullanmaya başladığımdan beri hem az dökülüyor hemde saçları acayip uzatıyo

Back