- Konu Sahibi selinlikli
-
Yılan yağı sür şeker..diksinirim korkarım diyosan o ayrı.ben kafamda 2 sene boyunca ağostos ayından kışın ortasına uzayan bir yaprak dökümüne sahipken bir anda kuşların cıvıldadığını güneşin çıktığını gördüm tepemde:129::124::115: şu an çok mutluyum haftada bi iki kez sürüyorum 1 saat bekliyo.sonra bioblst şampuanım var içine çam terebenti karıştırdığım onla yıkıyorum şimdiki saçalrımı görmelisin:))))bi ara neydi o yaa
anladım canım cok tesekkür ederim :) bende hep kovayla yıkanıyorum haklı olabilirsin hazır suya baslayayım bende .alla alla bende yaradı sende neden yaramadıki:26:demekki her insana herşey iyi gelmiyorbenimde öyle çok ama öyle çok döküldülerki elimi saçıma götürmeye kıyamıyordum belki trioddir dediler gittim baktırdım cık yok.sular kireçlidir tatlım öyleyse.ben ahzır suyla yıkadım saçalrımı uzun süre neler neler yapmadım ama hazır su iyi geldi diyebilirm ve ılık su.birdde canım duşa girdiğinde süzgeçmi diylar ne onu direkbaşına tutma sakın meğer orda büyük hata yapıyomuşum.artık kovaya doldurup kovadan marşabayla döküyorum başıma suyu.üstelik bende düzleştirici kullanıyorum zaten deli gibi dökülmeler ondan sonra başaldı.ben bıraktığımı söyleyemem ama uzun bi süre ara verdim canımcım.umarım saçalrın tekrar normale döner. yani dediğim gibi şeker kişiden kişiye göre değişir benim bi arkadaşımda evigen-bepanten ve zeytinyağını karıştırıp sürüyodu o da ona çok iyi geldi mesela bana iyi gelmedi.ama arkadaşımın saçlarında gözle görülür bi artış var bende o kadar yok mesela.araştır canım araştırmakta fayda var.ama tavsiyem sarımsağı soğanı sürme çünkü saç derin kurumuşsa saç kökü tahriş oluyomuş.:102:
canım ben bi süre tedavi gördüm değerlerin 13 oldu artık kansızlık problemin yok dedi doktorum arada gel tahlil yaptır kontrol amaçlı dedi o kadar :) bu beslenme ve uyku gercekten cok önemli farkındayım ben resmen sabah ezanından sonra uyuyorum ve 3- 4 kilo aldım son 3 haftada . kendime bi ceki düzen vermem gerek farkındayım. cok tesekkür ederim cnm dediklerini dikkate alıcam :)
degerinin 13 olunca gecti gibi birsey soz konusu bile degil. amerikan tip sitelerinden arastir insanlar demir degerleri 50 bile olsa demir tedavisi goruyor. 13 cok cok dusuk canim bunun en dusuk 80 olmasi gerekiyor. 100 uzeri olmasi ideal. hangi dr sana 13 yeter dediyse biraz halt etmis.
benim suan 67 oldu demirim ben ilaci kestim ama demirden zengin beslenmek icin caba gosteriyorum.
canım emin misin ya biz baska degerlerden mi bahsediyoruz ki :44: bende normali 13le 17 arası diye biliyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?