- Konu Sahibi selinlikli
Meraba arkadaslar yeni üyeyim saç dökülmem için arastırma yaparken keşfettim bu siteyi.. neredeyse her konuyu her yorumu okudum ama ne yapmam gerektiğine karar vremedim 18 yaşındayım ve yaklaşık 2 yıldır saçlarım avuç avuç dökülüyor sebebi bence sürekli kullandığım düzleştiricilerdi ahh şimdiki aklım olsa kullanır mıyım Kasım ayında doktora gittim kan tahlili istedi ve değerlerim 7 cıktı o yüzden dökülüyor dedi işe yaramadı verdiği ilaçlar sonra Nisan ayında tekrar doktora gittim kaç tane iğne yedim ve şimdi degerlerim 13 cok şükür düzeldi ama hala dökülüyo ya neredeyse saclarımın 3te 2si gitti anneannem kel kalcan diyip duruyo nasıl kötü oluyorum anlatamam. Cidden yaşayan biliyor televizyonu actıgımda saçları havada ucusanları gördükce kendimden soğuyorum. Ne olur yardım edin bana Bi arar minoxil kullandım 15 gün kadar o sırada zinco ve supradyn ilaçlarını kullandım dökülmem durdu ama minoxili ömür boyu nasıl kullanayım ki bıraktım şimdi yine elimi atıyorum sacım elimde : tabi malum ramazan dayız oruc tutuyorum beslenme düzenim uyku düzenim bozuldu bunlarda etken dökülmesine . karanfil suyu, maya , yağlar, sarımsak ??? ne yapcagımı bilemez haldeyim.. Bide bu yıl üniversiteye gidecegim bu halde nasıl giderim diye düşünür oldum Saçlarımın gürlemesini istiyorum artık.
Önerilerinizi bekliyorum Allah rızası için yardımm
Önerilerinizi bekliyorum Allah rızası için yardımm