• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sac dokulmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Ilaylaylay

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
4
1
8
Arkadaslar sac dokulmesi benim kabusum oldu herseyi denedim birturlu gurlesmiyor stres haline getirdim artik ise yarar bildiginiz bir cozum varmi sac mezoterapisi cok ise yarar diyorlar acaba yaptiran varmi ise yariyormu? Bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Stresi bırak stres oldukça daha da çok dökülür..Genetik bir hastalık yoksa bakarız araştırırız senin için.

Arkadaslar sac dokulmesi benim kabusum oldu herseyi denedim birturlu gurlesmiyor stres haline getirdim artik ise yarar bildiginiz bir cozum varmi sac mezoterapisi cok ise yarar diyorlar acaba yaptiran varmi ise yariyormu? Bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Sebamed antihairloss sampuan denediniz mi? Kafein içeren şampuan sac derisindeki kan akısını %75 oranında artıyor hatta yıkandıktan sonra alnım falan kızarık oluyo etkisinden 10 dk sonra geciyo ama :)
Ben çok memnun kaldım :)
Dökülmem çok çok azaldı

Gozle gorulur bir bicimde dokulme yok fakat eskiden hic aciklik yoktu baya gur ve parlakti biranda dokuldu ve sac derim cok acildi birturlu gurlesmiyor.

Back
X