Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar, bebeğim 4,5 aylık son on gündür saçları aşrı derece dökülüyor. Çarşafı olduğu gibi saç kıllarına bürünüyor. Ana saçı dökülür derler ama bu kadar aşırı olur mu? Bu konuda bilgsi olanlar lütfen yardımmmm..........
cnm benm oglumda tam 4.5 aylık ve aynı şekilde özellikle bu sabah beşiğine bi baktım en az 30 saç vardır abartısız ama ben takmıyorıum bunu kötü (dogdugundaki saçı) dökülüyor bi yandanda çıkıyordur zatn yoksa bi günde kel kalırlar bence takma bu normal bişey
Bence de çok normal arkadaşım. kızımın saçları öyle çok dökülüyordu.Bir yandan da yenileri geliyor tabi. Ama çok ince olduğu için yenileri belki farketmemiş olabilirsin. Güle güle büyüt bebeğini.
Bak ben bunu söylemeyi unutmuştum. Bende arkadaşınki gibi makineye vurdurmuştum.Kızım o zaman 7,5 aylıktı. Şimdi 13,5 aylık saçları bağlanabilir uzunlukta. Bütün saçları aynı anda geliyor. Yaptıracaksanız şimdi yaptırın kışın üşümesin bebişler.