bende bitkisel şampuan kullanıyorum
tresan birde şu an otacı
ben yıllardır bitkisel şampuanlara çeşit çeşit yağ katarım...arada saçı sirkeyle durularım ondan olsa gerek hiç matlık sorunu yaşamadım...
yves rocher hıc denemedım denemek ister mıyım ısterım ama saclarım artık ısyan edıcek :))Yves Rocher şampuanları güzel... Elseve dökülme karşıtında çok memnun kaldım..
Benim memnun kaldıgım nadir şampuanlardan biri... Dipler yağlı uçlar kuru bir saçım var... Piyasadaki şampuanlara göre idare eder... Fiyatlarıda uygun.... Kokuları güzel, doğal diyorlar ama ben pek dogal olduguna inanmıyorum... Benim sacımı bitkisel şampuanlar mahvetti dahada kuruttu....yves rocher hıc denemedım denemek ister mıyım ısterım ama saclarım artık ısyan edıcek :))
Benim memnun kaldıgım nadir şampuanlardan biri... Dipler yağlı uçlar kuru bir saçım var... Piyasadaki şampuanlara göre idare eder... Fiyatlarıda uygun.... Kokuları güzel, doğal diyorlar ama ben pek dogal olduguna inanmıyorum... Benim sacımı bitkisel şampuanlar mahvetti dahada kuruttu....
Sitesine bak canım şampuan çeşitleri çok... Benim öncelikle tercihim iyi temizlediğini hissettirsin... Bana o hissi veriyor nedense... Gerçi şuan elseve kullanıyorum ondanda memnunum ama arada bir kullanırım... Sürekli aynı şampuanla saçımı yıkayamıyorum...hah işte bıtkısel olmasın da down under gıbı yarı bıtkısel de olmasın..
sampuandan fazla beklentım yok aslında..hazır kı sacımı dokmesın fazla,, kurutmasın elektrıklendırmesın yeterlı aslında
Sitesine bak canım şampuan çeşitleri çok... Benim öncelikle tercihim iyi temizlediğini hissettirsin... Bana o hissi veriyor nedense... Gerçi şuan elseve kullanıyorum ondanda memnunum ama arada bir kullanırım... Sürekli aynı şampuanla saçımı yıkayamıyorum...
Kime tavsiye ettiysem memnun kaldı... Nişanlımın kepek problemi vardı kullanmaya başladı kepeğim yok diyor... Dökülmen varsa azaltmaz ama artı bir dökülmede yapmaz ... Yumuşak yapıda bir şampuan...:)) tesekkürler, en dogrusu donusumlu kullanmak guzel..bır bakayım ben ınsallah guzellerdir
yok aslında dokulmem var sanıyordum da gunde 10 20 tel normal dıyorlar. bır bakıyım hem kokusu guzelse yumusatıyorsa ıyı :))Kime tavsiye ettiysem memnun kaldı... Nişanlımın kepek problemi vardı kullanmaya başladı kepeğim yok diyor... Dökülmen varsa azaltmaz ama artı bir dökülmede yapmaz ... Yumuşak yapıda bir şampuan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?