• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Saç Dökülmesi yapmayan şampuanlar

Rosanera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
1.883
1.387
163
Burda bır cok konu okudum yorum yaptım ve genel olarak sevılmeyen sampuanları ogrenmıs oldum...
bıtkısel sampuan kımyasal ıceren ıcermeyen bır cok urun..ustelık kımıne ıyı gelen kımıne kotu gelmıs..bu da normal ama gercekten dökülme yapmadıgına ınandıgınız sampuanları yazarsanız faydalı olur dıye dusunuyorum..
suana kadar bır cok sampuan kullandım. glisslerden memnundum..
önerilerinizi beklıyorum

Canım valla gliss çok güzel evet ama benim saçlarımı özellikle saç uçlarımı tutkal sürmüşçesine birbirine yapıştırıyodu ama saçımı hiç dökmemişti bunu söyleyebilirim birde denemediğim bitkisel şampuan kalmamıştır mahvetti bitkisel şampuanlar saçımı :KK43: En son otacı kullandığımda saçım hiç dökülmemişti ama saçı matlaştırıyor otacı gibi bitkisel şampuanlar.. Bakımsız bi görünüm sağlıyor herkes nekadar mat bakımsız duruyor saçların diyodu :KK12:birde kokusundan hiç hoşlanmadığım için kullanmayı bırakmıştım.. Bilemedim canımm pantenin ipeksi yumuşaklık la onarıcı ve koruyucu bakım serileri de bende hiç dökülme yapmadı daha öncede pantene den bunları kullanmıştım zaten şuan ipeksi yumuşaklık şampuan ve saç kremine devam ediyorum günde 100 tel dökülmesi normal miş benimde anca okadar dökülüyordur şuan çok ciddi bir saç dökülmem yok.. Çok sık şampuan değiştirmekte saçı döküyomuşş aynı ürünü uzun süre kullanıp etkisini öyle anlayabiliriz gibime geliyor.. Uzun süre Elidor kullandım pantene den önce saçlarım baya inceldi çok döküldü oluk oluk saçlarımı sıvazladığımda avuç dolusu saç geliyordu elime :KK43: evet saçı çok güzel yapıyor elidor parlak yumuşak parıl parıl :) Ama gün geçtikçe azaldı saçlarım inceldi korktum vallahi saçsız kalmaktan :) Pantene şuan sanki saçlarımı güçlendirdi kalınlaştı saçlarım ben öyle hissediyorum en önemliside dökülme yapmıyor elidor kadar şimdilik memnunum ama sana iyi gelir mi gelmez mi bilmiyorum kuzum :) Peki Biobilası hiç denedin mi canım?

Ben glissin en çok shea cashmere diye bi ürünü vardı çok memnun kalmıştım hayatımın şampuanıydı :) saç kremi kullanma ihtiyacı duymuyodum çünkü saçlarım okadar yumuşak okadar canlı oluyodukii aşıktım bu şampuana üretimden kaldırılınca başka ürünler denemek zorunda kaldım gliss in denemediğim ürünü kalmadı ama shea cashmere kadar memnun kalmadım hiç birinden vee gliss benim için tarih oldu şuan tekrar üretilse aynı kalitede pantene i bırakır hayatım boyunca shea cashmere kullanırım okadar diyorum ama nerdeee :(

canım evet denedım, bıoblas otacı down under kotu otesı organıcum falan..bıtkısel hıkaye gıbı gelıyor ya matlaştırıyor cok haklısın...sankı bakımsız taranmamıs fönsüz saç olurya oyle duruyor..
pantene aqua lıght ıgrenctı ama guc ve parlaklık olan fena değildi...serısıne gore bıle degısıyor galıba..
gunde 10 20 tel falan dokulur benım saclar ama glisste en fazla 5 tel dokulurdu anlamadım valla:S
elseve aldım yenı ama kımse ıyı dememıs zaten anormal sekılde yumusatmadıgını gordum..devam etsem mkı bılmıyorum....
artık ya gliss ya pantene ya da elseve..bıtkısel vs gerısını denemek bıle ıstemıyorum ustune dustukce kotu olurmus zaten :(

Valla canımm saçlarım için okadar çok ürün denedim ki hani yazmışsın ya bi konuya çok şampuan değiştirmek bile saçı yıpratıyor diye buna katılıyorum gerçekten bitkisel ürünlerin yıpranmış saçlara hiç bir faydası olmuyo çünkü içeriği temiz olduğundan saçı onarıcı hiç bir özelliği yok.. Kimyasal olsada en azından saçı bakımlı gösteriyor parlak yapıyor.. yaa inan ki bitkisel ürün kullanırken saçlarımın sağlığını düşüniyim diye dışarda nasıl göründüğüne önem vermemişim biz anlamıyoruz kullanırken etraftan aldığım olumsuz yorumlarla farkettim gerçekten çok kötü bir görüntü oluyor mat keçe gibi taranmamış şekilsiz bakımsız bir saç :KK43: organix berbat bir ürün kesinliklee verdiğim paraya acımıştım değmiyor o ürüne tek bir kuruş bile.. Tak etti inan ki artık tek bir ürün kullanıcam ve bu ürün de hayatıma devam edicem :)

Son düzenleme:
bende bitkisel şampuan kullanıyorum
tresan birde şu an otacı
ben yıllardır bitkisel şampuanlara çeşit çeşit yağ katarım...arada saçı sirkeyle durularım ondan olsa gerek hiç matlık sorunu yaşamadım...

ya en azından donusumlu 2 cesıt sampuanda karar kılsak sanırım daha ıyı..:)

bende bitkisel şampuan kullanıyorum
tresan birde şu an otacı
ben yıllardır bitkisel şampuanlara çeşit çeşit yağ katarım...arada saçı sirkeyle durularım ondan olsa gerek hiç matlık sorunu yaşamadım...

sırke cok yararlı ya sudakı kırecı de kırıyor..bıtkısel urunler guzel gelıyorsa cok sanslısın :))

Yves Rocher şampuanları güzel... Elseve dökülme karşıtında çok memnun kaldım..

Yves Rocher şampuanları güzel... Elseve dökülme karşıtında çok memnun kaldım..
yves rocher hıc denemedım denemek ister mıyım ısterım ama saclarım artık ısyan edıcek :))

Pantenein yanına dönüşümlü olarak kullanırsam birtek siyah gliss kullanırım gibime geliyor :) Başkada yokki adam gibi saçlarıma yarayan şampuan :KK48:

yves rocher hıc denemedım denemek ister mıyım ısterım ama saclarım artık ısyan edıcek :))
Benim memnun kaldıgım nadir şampuanlardan biri... Dipler yağlı uçlar kuru bir saçım var... Piyasadaki şampuanlara göre idare eder... Fiyatlarıda uygun.... Kokuları güzel, doğal diyorlar ama ben pek dogal olduguna inanmıyorum... Benim sacımı bitkisel şampuanlar mahvetti dahada kuruttu....

siyah gliss ıpek gıbı yapıyor ya hakıkaten kokusu da guzel vanılya gıbı

Benim memnun kaldıgım nadir şampuanlardan biri... Dipler yağlı uçlar kuru bir saçım var... Piyasadaki şampuanlara göre idare eder... Fiyatlarıda uygun.... Kokuları güzel, doğal diyorlar ama ben pek dogal olduguna inanmıyorum... Benim sacımı bitkisel şampuanlar mahvetti dahada kuruttu....

hah işte bıtkısel olmasın da down under gıbı yarı bıtkısel de olmasın..
sampuandan fazla beklentım yok aslında..hazır kı sacımı dokmesın fazla,, kurutmasın elektrıklendırmesın yeterlı aslında

hah işte bıtkısel olmasın da down under gıbı yarı bıtkısel de olmasın..
sampuandan fazla beklentım yok aslında..hazır kı sacımı dokmesın fazla,, kurutmasın elektrıklendırmesın yeterlı aslında
Sitesine bak canım şampuan çeşitleri çok... Benim öncelikle tercihim iyi temizlediğini hissettirsin... Bana o hissi veriyor nedense... Gerçi şuan elseve kullanıyorum ondanda memnunum ama arada bir kullanırım... Sürekli aynı şampuanla saçımı yıkayamıyorum...

Sitesine bak canım şampuan çeşitleri çok... Benim öncelikle tercihim iyi temizlediğini hissettirsin... Bana o hissi veriyor nedense... Gerçi şuan elseve kullanıyorum ondanda memnunum ama arada bir kullanırım... Sürekli aynı şampuanla saçımı yıkayamıyorum...

:)) tesekkürler, en dogrusu donusumlu kullanmak guzel..bır bakayım ben ınsallah guzellerdir

:)) tesekkürler, en dogrusu donusumlu kullanmak guzel..bır bakayım ben ınsallah guzellerdir
Kime tavsiye ettiysem memnun kaldı... Nişanlımın kepek problemi vardı kullanmaya başladı kepeğim yok diyor... Dökülmen varsa azaltmaz ama artı bir dökülmede yapmaz ... Yumuşak yapıda bir şampuan...

Kime tavsiye ettiysem memnun kaldı... Nişanlımın kepek problemi vardı kullanmaya başladı kepeğim yok diyor... Dökülmen varsa azaltmaz ama artı bir dökülmede yapmaz ... Yumuşak yapıda bir şampuan...
yok aslında dokulmem var sanıyordum da gunde 10 20 tel normal dıyorlar. bır bakıyım hem kokusu guzelse yumusatıyorsa ıyı :))

Ben Elidoru çok beğeniyorum.. Elidorla yıkadığım zaman saçlarımı saç kremine bile gerek duymuyorum..yumuşak ve parlak oluyor saçlarım.dökülme gibi bir sorunda yaşamadım tam tersi elidor dökülmeyi kesti bende güçlendirdi saçlarımı

Dimi yaa bende pantene faciasından sonra tekrar elidora dönüş yaptım :)
Elidor can yaa ♥

Back
X