Şampuan ve Saç Kremleri Saç Dökülmesi yapmayan şampuanlar

artık gliss te yapıyor bende saç dökülmesi erkek arkadasım da onunla ne zaman yıkasam kaşındırıyor çok kotu bır sampuan dedı ıyıce soguttu benı gliss benım ıcın artık eskı onemını yıtırdı
kurtarmıyor saçlarımı

Kuzum ya sanki artık gliss in o eski kalitesi yok gibi hepsi birbirinin aynı olmuş aralarında tek farklı olanı oil nutritive olanı hani sarı şeffaf şişede olanı var ya.. ambalajları büyüdü yeni ürünleri çıktı içeriğide hafiften değişmiş :/ ben beyaz şişede olanı kullanıordum bir dönem içeriğinde adım gibi hatırlıyorum dimotchine yazmıyodu ve sonlarına doğru vanilin olduğu yazıyordu ve az içeriği vardı şimdi bakıyorum hem bişiler eklenmiş çoğalmış içeriği başta dimotchine olmak kaydıyla hemde vanilin yazmıyo artık burdan anladım içeriğinin değiştiğini eski kalitesi yok.. o benim ayıla bayıla kullandığım she cashmere imide üretmiyolar zaten

evet kuzum otacıdan sonra ıyı bır sampuan bulmam lazım..sen onerırsın bana yıne =)

evet kuzum otacıdan sonra ıyı bır sampuan bulmam lazım..sen onerırsın bana yıne =)
önermemmii tabisii ben de arayışlar devam ediyor yine :) yavaş yavaş oluyo bu işler sık sık şampuan değişimi saçı yıpratır biliyosun :) baya oldu otacı kullanalı hala daha memnunum gerçi ama bakalım başka ürün kullanınca saç dökülmesi yapıcakmı merak ediyorum şuan saç dökülmem durdu çokda memnunum halimden :) şikayetimde yok sırf meraktan başka ürün kullanıcam

ya ben konu actım yazan olması saçı yıpratmadan nasıl tararız dıye..tatlım sampuandan zıyade tarama sekli de onemlı acma taragı vs o konular da muhım sankı bır de otacıdan kolay tarama urunu denersen benden once onu da yaz bana kuzum

tarama için ben bi video da şöyle taktik öğrendim önce saç uçlarını geniş tarklı olucak sık dişleri olmıycak tarağın öyle bi tarakla yavaş yavaş açmamızı sonra yavaşça diplerden uçlara doğru açarak taramamızı önermişti.. saçın yıpranmasını koparak kırılarak dökülmesini önlediğini söylemişti geniş dişli tarak ile :) fırça tarzı tarakları mümkün olduğunca kullanmamamızı saçı tararken en çok bu tarz tarakların kırdığını yıprattığını vs. söylemişti yani öyle kalmış aklımda mantıklıda geldi bana açıkcası :) hiç birzaman fırça tarak kullanmadım ben.. geniş dişli tarakların saçı daha iyi ayırdığını taradığını düşünüyorum ben :) otacının kolay tarama ürününü alıpta kullanırsam eğer mutlaka söylerim sana :) ben şimdilik pantene in argan yağından çok memnunum :)

şununla tarıyordum ben ama dişleri genıs açma taragı ıle tara falan dedıler nasıl bısey alıcam hanı bit tarakları oluyor ya oyle bısey mı acaba fırca ıle zaten taramıyorum canım aralarına gırmıyo gıbı oluyor hanı o ahşap tarzı fırca taraklar kötü

Eklentiler

• tarak1.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 210
Benimki ahşap değil yaa ben watsons dan fırçasıyla takım set olarak almıştım 2 sene önce fırçası olduğu gibi duruyor bende bu tarz fırçaları kullanamıyorum sanki saçım yırtılıyomuş gibi çatur çutur sesler duyuyorum içim rahat etmiyo :/

aynen balım gratisteki taraklar guzel tavsıye ederım =)

Merhaba kızlar... Bende uzun süre kendime şampuan aradım durdum.. Yıpranmış saç yapısına sahibim Tony&Guy yıpranma karşıtı şampuan ve bakımlarını inanılmaz çok sevmiştim hem dökülmeyi minimuma indirdi hem de saçlarımı yumuşacık yapmıştı fakat zamanla saçlarımın eskisi gibi olduğunu farkettim tekrar arayışa girdim. Yves rocherin yıpranmaya karşı şampuanını kullanmaya başladım çok memnun kaldım fakat saç dökülmelerim fazlasıyla arttı. Daha önce bu şampuanı kullanmış olan var mı dönemsel bir dökülme mi yoksa şampuanın etkisi mi ?

Surekli sampuan arayisinda olan biriydim. İceriklerine falan bakardım. Takinti haline gelmisti. Benim icin en kotusu glissti. Berbat otesi. Aslinda dalan sampuandan memnundum ama yaglandirdigi icin biraktim. En son otaciya gectim. Bitkisel taraftariyim. Sarimsaklisi bitmek uzere. Baska aldim otacinin zeytinyagli ve limonlu. Otacidan memnunum.denemek icin sabirsizim yenisini. Hem icim rahat bitkisel diye hem kafam :) tavsiye ederim.

evet bana da burdan tatlı bır arkadasım nuray tavsıye ettı zambaklı olan otacıya geçtim suan..glissler benım ıcın artık kotu sonuc verıyor..
saçların kuru ve ınce tellı..
sarımsaklıyı alıcam ben de bu bıtınce tesekkür ederım ınsallah cok sert yapmıyordur ))

yok kuzum gerçekten baak benim saçıma iyi geldiyse sana bi hayli iyi gelir çok sert yapmıyor şeffaf sıvıda zaten kokusuda çok güzeldir mis gibi yasemin çiçeği kokuyor :))

yok kuzum gerçekten baak benim saçıma iyi geldiyse sana bi hayli iyi gelir çok sert yapmıyor şeffaf sıvıda zaten kokusuda çok güzeldir mis gibi yasemin çiçeği kokuyor :))

hadi ya yasemin mi :) bayılırım zati kuzum

hadi ya yasemin mi :) bayılırım zati kuzum
seviceğinden eminim kuzum benim saç dökülmemi ciddi şekilde düzene soktu şuan otacı lily'le devam ediyorum ve dökülmem hala durmuş vaziyetde bide sıklaştı gürleşti saçlarım :))

Market sampuanlarini aramayacaksin bile emin ol. Hem kokusu da sarimsakli olmasina ragmen guzeldi. Endiselenme. Zambaklisi hangi sac turu icin peki.. Ve evet ince telli ve kuru..

Ben hayatımın şampuanı, saç kremi ve durulanmayan spreyi ile yeni tanıştım. CHI silk infusion ve keratin mist. Amerika'dan ithal, hayvanlar üzerinde test edilmiyor.

Şampuan ve kremden sonra, aman yarabbim, daha durularken akıyor saçlarım, adı üstünde silk; ipek gibi. Nasıl yumuşacık, nasıl mis kokulu. Banyo nasıl koktu... Eşim ertesi gün ne güzel kokuyorsun dedi. Tararken 2 tel bile gelmedi desem yeri.

Mist biraz kötü geldi bana koku olarak. Ama onun yorumları da harikaydı bu yüzden aldım.

Market sampuanlarini aramayacaksin bile emin ol. Hem kokusu da sarimsakli olmasina ragmen guzeldi. Endiselenme. Zambaklisi hangi sac turu icin peki.. Ve evet ince telli ve kuru..
zambaklısı boyalı ve yıpranmış saçlar için canım ...kokusu da beyaz zambak çok güzel :))))

Bende limonlu be zeytinyaglisini ilk kez denedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…