• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Dökülmesi Neden Olur??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Yetersiz ve düzensiz beslenme ..
Vitamin eksikliği..
Tiroid...
Stres..
Mevsim geçişi..
Saça yapılan işlemler..
Herr biri bir sebeptir .
Erkek tipi dökülme kadınlarda nadir olur..
Yirmili yaşlardasiniz sanırım...
Nedeni bulunsun daha sonra saç kökleri 3 yıl uyur ..
Onları harekete geçirir tekrar kazanirsiniz..
Geçmiş olsun

Kan tahlili yaptırabilir misin ? bir de başka doktora git. bana da öyle dedi cilt doktoru ama kendisinin alakasını beğenmedim. adetin 2-4 . günü kadın doğumcuya gidebilirsin dedi o zaman belli oluyormuş. pko nun belirtileri de yok ama gidicem bakalım. saçlarını kestir, bio ile başlayan şampuandan al. kemik iliği maskesini yap. kurtulacaksın inş. biotinin ve cinkona hormonlarına baktır lütfen.

Kan tahlili yaptırabilir misin ? bir de başka doktora git. bana da öyle dedi cilt doktoru ama kendisinin alakasını beğenmedim. adetin 2-4 . günü kadın doğumcuya gidebilirsin dedi o zaman belli oluyormuş. pko nun belirtileri de yok ama gidicem bakalım. saçlarını kestir, bio ile başlayan şampuandan al. kemik iliği maskesini yap. kurtulacaksın inş. biotinin ve cinkona hormonlarına baktır lütfen.
çok teşekkür ederim canım..

Yetersiz ve düzensiz beslenme ..
Vitamin eksikliği..
Tiroid...
Stres..
Mevsim geçişi..
Saça yapılan işlemler..
Herr biri bir sebeptir .
Erkek tipi dökülme kadınlarda nadir olur..
Yirmili yaşlardasiniz sanırım...
Nedeni bulunsun daha sonra saç kökleri 3 yıl uyur ..
Onları harekete geçirir tekrar kazanirsiniz..
Geçmiş olsun
çok teşekkür ederim bu arada 29 yaşındayım..

Arkadaşlar Merhaba;

Yaklaşık 2 aydır yoğun, erkek tipi saç dökülmesi yaşıyorum, doktorlar bende pkodan şüphelendiler, bununla bağlantısı olabilir mi?

Neden dolayı olur, ne durdurur?
pko,tiroit, kansızlık,vitaminsizlik tiroit hastasıyım ben de benim de dökülüyor.

pko,tiroit, kansızlık,vitaminsizlik tiroit hastasıyım ben de benim de dökülüyor.
ya anlamadığım şey şu;

pko sonradan olabilen bir şey mi? bende bundan 2 yıl öncesine kadar ne böyle bir sendrom vardı ne de herhangi bir saç dökülmesi yaşıyordum şimdi neden dolayı oluyor böyle şeyler? :(

Çinko eksikliginden de olabilir doktorum soylemisti. Erkek tipi demissiniz benim de oyle dokuluyor pcos sebebi.

teşekkür ederim ben 5 senedir filan her ay saçlarımı boyatıyorum bunun da etkisi olabilir mi dersiniz?

Boyanin yipratici etkisi var ama bariz dokulmeye etki ettigini sanmiyorum. Her gun 100-150 sac kili dokulmesi normal karsilaniyor. Bilmiyorum bir dermatologa ve kadin hastaliklari uzmanina gorunmen gerek. Onlar gerekli tedaviyi sana sunacaktir.

Boyanin yipratici etkisi var ama bariz dokulmeye etki ettigini sanmiyorum. Her gun 100-150 sac kili dokulmesi normal karsilaniyor. Bilmiyorum bir dermatologa ve kadin hastaliklari uzmanina gorunmen gerek. Onlar gerekli tedaviyi sana sunacaktir.
teşekkür ederim ama pko sonradan oluşabilen bir hastalık mıdır :(

Belucha Kozmetik Fitoterapi doğal kozmetik ürünlerini tavsiye ederim. Ginseng şampuan ve 35 çeşit bitkisel ekstreler ile yapılan saç yağı inanılmaz sonuç veriyor. CNR Expo Sağlık Fuarına ve Merkezefendi Tıp festivaline katılan şeffaf bir firma , sattıkları ürünlerin arkasındalar . Saç dökülmesi problemlerine karşı etkili,yeni saçların çıkmasını teşvik eden ve saç kalitesini arttıran saç beyazlamasını durduran ,kafaderisi bakımı yapan ve kafa derisi damarların kan dolaşımı sirkulasonunu dengelediği için baş ağrılarına bile etkili olan inanılmaz ürünler var.

Belucha Kozmetik Fitoterapi doğal kozmetik ürünlerini tavsiye ederim. Ginseng şampuan ve 35 çeşit bitkisel ekstreler ile yapılan saç yağı inanılmaz sonuç veriyor. CNR Expo Sağlık Fuarına ve Merkezefendi Tıp festivaline katılan şeffaf bir firma , sattıkları ürünlerin arkasındalar . Saç dökülmesi problemlerine karşı etkili,yeni saçların çıkmasını teşvik eden ve saç kalitesini arttıran saç beyazlamasını durduran ,kafaderisi bakımı yapan ve kafa derisi damarların kan dolaşımı sirkulasonunu dengelediği için baş ağrılarına bile etkili olan inanılmaz ürünler var.
Teşekkür ederim inceleyeceğim bu markanın ürünlerini

Back