• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi için İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Cydpzrl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2020
1
0
1
41
Arkadaşım Levent Hastanesini önerdi bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

Kesinlikle öneririm. Ben ön sıralara saç ektirdim , ilk 15-20 gün sonra dökülecek dediler, benimki yaklaşık 2 ay dökülmedi, sonra döküldü ve diğer saçlarıma göre kısa kaldığı için kahkül bırakmak zorunda kaldım, 6-7 aydan sonra kimse farketmiyordu zaten yeterince uzamış oldu ;)

Traşsız yapıldığını duydum dhi diye kalemlerle yapılıyormuş,
Ben de merak ettim görüşmeye gittim ekim ayına randevu aldım bakalım vazgeçmem inşallah , doktor çok kendinden emindi güven verdi ikna oldum.
Sende bi git görüş derim.

Arkadaşım Levent Hastanesini önerdi bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
Kesinlikle öneririm. Ben ön sıralara saç ektirdim , ilk 15-20 gün sonra dökülecek dediler, benimki yaklaşık 2 ay dökülmedi, sonra döküldü ve diğer saçlarıma göre kısa kaldığı için kahkül bırakmak zorunda kaldım, 6-7 aydan sonra kimse farketmiyordu zaten yeterince uzamış oldu :KK66:
Traşsız yapıldığını duydum dhi diye kalemlerle yapılıyormuş,
Ben de merak ettim görüşmeye gittim ekim ayına randevu aldım bakalım vazgeçmem inşallah , doktor çok kendinden emindi güven verdi ikna oldum.
Sende bi git görüş derim.

kızlar bende ektirdim, söylemesi ayıp saçlarım düzdü ama doktor hata yapıp olmayacak yerden kıl kökü alıp gidip ekmemiş mi ?

O düz saçlarım oldu mu kıvır kıvır ? Bence 2 kez düşünün hatta uzak durun derim anlayan anlamıştır.

reklam öyle değil böyle yapılır;

Düz saçlarınızı kıvır kıvır yapmak istiyorsanız gel vatandaşşş bize gellllll

Back