Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış SaçlarSaç dökülmesi için Bioxin kullananların alanı
kıslar ben novacrin plesanta şampuan kullanıyorum önceden taradığımda musluk taşardı saçtan şimdi banyodan sonra 10-15 tel anca dökülüyor MAŞAALLAH, bide dökülenlerin yerine yenisi çıksa fırça gibi olsa ahhh ahhh neysem bunada şükür
merhaba saçlarım çok dökülüyordu. bioxsin serum ve şampuanı nı aldım saçlarımı da iyice kısaltıp düzenli bir şekile de kullanmaya başladım. sonuç tam bir felaket. olan saçlarımı da döktü. saçlarımın dibi iyice ortaya cıktı. tek dileğim dökülen saçlarımın yerine gelmesi. moralim iyice bozuldu. canım sokağa dahi cıkmak istemiyor kesinlikle inanmıyorum artık bu tip satılan ilaçlara. alıpda denemek isteyenlere uyarıcı olur umarım.
bitkisel şampuanların genelinde olduğu gibi saçları sertleştiriyo mu arkadaşlar?ben sadece testerını kullanmıştım 1 seferlik çok yumuşak yapmıştı saçlarımı.sonrasında sertleştitiyor mu merak ettim.