• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmelerine karşı MAYA MASKESİ..!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Arkadaşlar Merhaba,

Son 4 yıldır aşırı saçı dökülen biri olarak denemediğim yöntem kalmadı. İlaç kullandım bir süre ama sürekli kullanmanın vücuda verdiği zararlar malum bıraktım.Maya maskesini annem tv de görmüş 2 haftadır saçıma uyguluyorum saçlarımın dökülmesini %85 oranında azalttığını söyleyebilirim.Ki benim saçlarım aşırı derecede dökülürdü ailem sürekli şikayet ederdi evde yerlerden topluyoruz diye :)Hafif bir gürleşme ve uzama da fark ettim . Zamanla gelişmeleri sizlerle paylaşıyor olacağım :)

Sevgiler.

Buradan duyup deneyen biri olarak güncel bir yorum bırakmak istedim uzun dönem kullandığımdan etkisi gayet olumlu , eğer kuru bir saç yapısına sahipseniz kesinlikle denemelisiniz yağ bakımı yerine bunu kullanmalısınız yağ saçı ağırlaştırabiliyor ama maya yumuşacık hafif ve saçın kendine gelmesini canlanmasını sağlıyor.

Back