Boyayla alakali oldugunu dusunmuyorum ki benim sacim hic boya gormedi ama bemdede ara ara oluyo oldumuda uzun suruyo elimi vuramiyorum ben sanki sac diplerimi igne yapmislar gibi bende burda beklim belki sebebini bilen biri vardirEvet belki tuhaf bir konu gibi gelebilir çoğunuza ama haftalardır saç diplerim aşırı ağrıyor,yada acıyor.bu ağrıdan kurtulmak için sık sık banyo yapıyorum ama fayda yok.dip boyam geldi ondandır dedim boyadım fayda yok.ellerim sürekli saçımda sürekli masaj yapıyorum yine fayda yok.neden olur.çaresi nedir bilen varsa yazsın lütfen.surekli saçlarımı kurcalamakdan saçlarım sürekli karışık.
benmde agri yapiyo bem islak yatatim hep demekko ondan okuuoislak saçlami yatiyorsunuz?
evet sürekli ıslak sacla yatmakda ağrı yaparbenmde agri yapiyo bem islak yatatim hep demekko ondan okuuo
Tesekurler guzel bi cizumevet sürekli ıslak sacla yatmakda ağrı yapar
Bu durumda oldukça diplere bastırarak saçlarımı tararım ben.
15 dk kadar.
Rahatlatır.
Denediniz mi?
Egzama olabilir mi kepek gibi döküntü oluyorsa
Kaslardan kaynaklanabilir. Bende bir süre oldu. Omuz kaslardan kaynaklanıyordu. Fizyoterapi ile çözüldü. Bende ilk cilt den saniyordum ama değildi
Islak olarak bıraktıysanız saç nezlesi olmuşsunuz bir araştırın rahatlatıcı yöntemler vardır.Ayrıca egzamadan da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?