How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç çıkarmak için denedikleriniz?Önerdikleriniz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
canimcim neden olmasin ki kendine haksizlik etme,az önce forumda dolanirken bi konu okudum ilgimi cektim bende baslicam,saclari yumusatip,uzatip,parlatip gürlestiriyormus epeyde yapan ve memnun olan var,turp ve yumurta...bi bak istersen burdan tekrar yazmam saygisizlik olur sanirim....sevgiler

saol canım ona da bakayım eski saçlarıma kavuşmak için denemedik yöntem kalmadı... sevgiler a.s.

Activ F şampuan öneririm.Benim de öyleydi.3 aydır kullanıyorum.Bir haftadır turp suyu ile bakım yapıyorum.O kadar dolgun oldu ki saçım inanamıyorum.

ya olur her saçın kendine güzel tarafı vardır
az jölele kabart hoş duru diye düşünüyorum..takma kafana gayet hoş duruyor saçların.

Önerileriniz için teşekkür ederim. Uygulaya bildiklerimi uygulamaya çalışıcam.

Son düzenleme:
Aaaa ne demek canım arkadaşım hemen yazıyorum ;bir yılda 3defa kaynak,2kez röfle dügünümde koyulaştırdım,tekrardan açtırdım..... artık ortaya cıkan harabeyi siz düşünün
benim saçlarım yaglı uçlarıysa gördügü kimyasal işlemlerden dolayı kuru hatta ne demek resmen cıtır cıtırdı oncelikle sabrettım dayandım 2ay boyunca hiç fön yaptırmadım çok şık taşlı maşalar aldım yarım toplayarak veya topuz yaparak kendım sekıllendırdım yılan yagı,hint yagı,çam terebentin,bepanten,evigen ampül agırlıklı kürler yaptım her defasında içine bir ek gıda kattım işte bir keresınde yogurtsa digerinde yumurta öbür seferinde bal ve mutlaka bone ile örtüp ısının sabitleşmesını sagladım sabah bunları surdum evde oldugum zaman ha temizlik yapayım derken birkaç saat geciyor yıkanmama son 1-2saat kala bir limon,hamur mayası,sirke,kil,bitkisel çay ya hepsini karştırarak ya da her defasında kile bir gıdayı ekleyerek son cila çekiyorum hani saç diplerindeki yaglanmayı emsin ve kolay arınsın diye yoksa beş defa şampuanlarsam bakımın ne faydası kaldı !!!
yıkama işlemi sırasında krem uygulamıyorum ;çünkü o arada bekleme süresini azbuluyorum banyo cıkışı saçlarıma saç bakım kremimi sürüp evden cıkıyorum(dermokil olay bir ürün kampanyadaydı ben 15liraya aldım aç kalın ama bunu alın o kadar yani) kuaföre ulaşmam min 30dakıka oluyo bu sürede profesyonel ürün bakım yapıyo
şimdi kafamda ısıl ısıl saçlarla dolaşıyorum haftada 3 ve uzeri fön cektiriyorum keyfimi yaşıyorum

şampuanını mı kullandın...bitkisel şampuanlar saçları kurutuyor saç dökülmem var iyi gelir mi kii bu ürün ...

birde yağ karışımları bende daha çok dökülmeye neden oluyor napcam bilmiyorummm

arkadaşlar benim sacım 4 yıldır dökülüyordu..yoğun bir kepek ve kaşıntı cansızlık vardı.piyasada kullanmadığım ürün kalmadı hiçbir faydasını görmedim kesildi derken gene dökülüyordu. eczaneye bitkisel bir şampuan almaya gittim orda tesadüfen bir kişiyle tanıştım o da aynı sorunu yaşadığını ve bir yıldır bu sorunda kurtulduğunu söledi. bana bir sacuzmanı tavsiye etti. sachekimine maille sorunumu yazdım bana bitkisel bir karışım ve eczanelerde kolaylıkla bulabiliceğim bir ilac tavsiye etti onu yaklaşık 7 ay kullandım mükemmel bir sonuç verdi . dökülmem kesildi kaşıntı kepek tamamen durdu saclarım inanılmaz derecede hacim kazandı ve dolgunlaştı.çokkişiye ben de tavsiye ettim kullanan kim varsa yararını gördü.boşuna o kadar ürüne para vermeyin hiç bir faydası olmuyor.. sadece cebinizde çok para çıkıyor.. hekiminmaili **************** bu adrese sacınızla ilgili sorunu a dan z ye kadar yazın size çok yardımcı olacak ve sacınız konusunda size öneride bulunacak size şiddetle tavsiye ediyorum..sonuçları gördükce inşalah sizde burda paylaşırsınız herkes faydalansın..

Back