How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç çıkarmak için denedikleriniz?Önerdikleriniz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

edersoy

85....81,7....80,6....80....78,6
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
197
183
303
picture.php

Saçlarımın iyi hali bu. Önler iyice seyrek. Şu anda saç dökülmesi yok. Ama 18 yaşımdayken bi döküldü sonuç bu. Ne yapılabilir. Denedikleriniz, önerileriniz....

Sanırım şimdi oldu. Fotoğrafı "özel" olarak yüklemişim. Ben görebiliyordum. Sorun olduğunu anlamadım.

canım zeyin yağı ve fındık yağını sür bir saat beklet ve ardından zeytin yağlı sabunnla yıka inan zeytin yağlı köy sabunları saçı cok canlandırıyor

canım ben çok fazla bakım ürünü kullanmıyorum ama sana önerim saçlarını koyu renge boya mesela çikolata kahvesi ama içinde kızıl falan olmasın koyu renk saçı besler....

Şu anda hamile olduğum için saçımı boyayamıyorum. Daha doğal şeyler kullanmak zorundayım. Zaten kilo alıyorum bide saçlarım böyle olunca moralim iyice bozuluyor.

canım gördüğüm kadarıyla saçların uzun kısaltsan ve çeşitli bakım yağlarıyla ya da vitamin ampulleriyle bakım yapmayı denesen belki saçın kendini biraz toparlar beslenir hem saçında yaptığın değişiklik moralini de biraz düzeltir

saçın yanılmıyorsam röfleli özel bitkisel bakımları neşekılde,nasıl uygulayacagın hakkında binlerce sayfa var sıkılmadan dikkatle oku enfes sonuçlar alacaksın;benım saçlarım bitmiş tükenmişti 2ay düzenli yaptıgım uygulamalar sonucunda geçen hafta uzun süredir görmedim bir kız arkadaşım saclarımı çekti peruk sanmış

canım üzülme,düzelir,hamileyken bebiş bütün ihtiyacını bizden alıyor,bu yüzden bazen bizim eksiklerimiz oluşuyor,bu yüzden doktor bize çeşitli vitaminler filan veriyor.bak mesela benim de saçlarım çok çok ince,seyrek,ve dökülüyor sürekli,çoğu zaman memnun değilim,ama hamileyken doktor bana "osteocare" yazdı - çok faydasını gördüm dökülmeler durdu,saçim uzamaya başladı,tırnaklarım daha güçlü ve artık kırılmıyor.İstersen doktora gittiğinde sor,ama doktora danışmadan alma,belki sana daha iyi birşey verir.

en mantiklisi doktara git tepede acilmalar varsa ve dedigin gibin 18nde dökülmüs bi an,belki ilerleyen zaman yine bir an fazlasiyla dökülebilir gec olmadan doktora gitmek önlemi almak lazim...ve sana önerim röfle gibi seylerden uzak dur sac düsmani

ısrarla bitki derman kullan diyorum. umarım alerjik olmaz ve 1 yıl içinde saçın gürleşip canlanır.. annemde sonucu buydu.

sac bakimlari bölümünde turplu su diye bi baslik var, o bölümü bir oku derim, kullanan herkes memnun =) bende ilk defa dün denedim, bir ayda etkisi görünüyormus, bakalim beklicez ve görecez, insallah isine yarar.

bitkiderman bi marka. saç vücut ve yüzle ilgili krem şampuan vs var.

annem saç köklerini arındıran bitki özlü ve vitaminli şampuanı ve saç köklerini harekete geçiren losyonu kullandı.
saç döklmesi günde bikaç tele düştü. tele kısmı seyrekti yeni yeni saçlar çıktı. gerçktn işe yarıo. seti pahalı ama tektek ihtiyacı alırsanızda oluyo.

hafta sonu turplu su yu denedim içine sarımsak ve bakım yağıda koydum. 2 Saat bekletip defneli sabunla yıkadım. Sonrada şampuanladım. Saçlarım daha parlak gözüküyor. Ama bi koku kaldı. Hangisinden olduğu belli değil. Tam şu kokuyor diyemiyorum. Bakalım yapabildiğim kadar yapıcam. 14 aylık bi oğlum var 2 günde bir turp suyuyla uğruşamayabilirim.

saçın yanılmıyorsam röfleli özel bitkisel bakımları neşekılde,nasıl uygulayacagın hakkında binlerce sayfa var sıkılmadan dikkatle oku enfes sonuçlar alacaksın;benım saçlarım bitmiş tükenmişti 2ay düzenli yaptıgım uygulamalar sonucunda geçen hafta uzun süredir görmedim bir kız arkadaşım saclarımı çekti peruk sanmış

Yaptığın uygulamalardan biraz bahsedebilirmisin?Benimde saçlarım çok dökülüyo ve tepem baya seyrek.Eğer bizimle paylaşırsan çok sevinirim yerimseniben

Aaaa ne demek canım arkadaşım hemen yazıyorum ;bir yılda 3defa kaynak,2kez röfle dügünümde koyulaştırdım,tekrardan açtırdım..... artık ortaya cıkan harabeyi siz düşünün
benim saçlarım yaglı uçlarıysa gördügü kimyasal işlemlerden dolayı kuru hatta ne demek resmen cıtır cıtırdı oncelikle sabrettım dayandım 2ay boyunca hiç fön yaptırmadım çok şık taşlı maşalar aldım yarım toplayarak veya topuz yaparak kendım sekıllendırdım yılan yagı,hint yagı,çam terebentin,bepanten,evigen ampül agırlıklı kürler yaptım her defasında içine bir ek gıda kattım işte bir keresınde yogurtsa digerinde yumurta öbür seferinde bal ve mutlaka bone ile örtüp ısının sabitleşmesını sagladım sabah bunları surdum evde oldugum zaman ha temizlik yapayım derken birkaç saat geciyor yıkanmama son 1-2saat kala bir limon,hamur mayası,sirke,kil,bitkisel çay ya hepsini karştırarak ya da her defasında kile bir gıdayı ekleyerek son cila çekiyorum hani saç diplerindeki yaglanmayı emsin ve kolay arınsın diye yoksa beş defa şampuanlarsam bakımın ne faydası kaldı !!!
yıkama işlemi sırasında krem uygulamıyorum ;çünkü o arada bekleme süresini azbuluyorum banyo cıkışı saçlarıma saç bakım kremimi sürüp evden cıkıyorum(dermokil olay bir ürün kampanyadaydı ben 15liraya aldım aç kalın ama bunu alın o kadar yani) kuaföre ulaşmam min 30dakıka oluyo bu sürede profesyonel ürün bakım yapıyo
şimdi kafamda ısıl ısıl saçlarla dolaşıyorum haftada 3 ve uzeri fön cektiriyorum keyfimi yaşıyorum

Aaaa ne demek canım arkadaşım hemen yazıyorum ;bir yılda 3defa kaynak,2kez röfle dügünümde koyulaştırdım,tekrardan açtırdım..... artık ortaya cıkan harabeyi siz düşünün
benim saçlarım yaglı uçlarıysa gördügü kimyasal işlemlerden dolayı kuru hatta ne demek resmen cıtır cıtırdı oncelikle sabrettım dayandım 2ay boyunca hiç fön yaptırmadım çok şık taşlı maşalar aldım yarım toplayarak veya topuz yaparak kendım sekıllendırdım yılan yagı,hint yagı,çam terebentin,bepanten,evigen ampül agırlıklı kürler yaptım her defasında içine bir ek gıda kattım işte bir keresınde yogurtsa digerinde yumurta öbür seferinde bal ve mutlaka bone ile örtüp ısının sabitleşmesını sagladım sabah bunları surdum evde oldugum zaman ha temizlik yapayım derken birkaç saat geciyor yıkanmama son 1-2saat kala bir limon,hamur mayası,sirke,kil,bitkisel çay ya hepsini karştırarak ya da her defasında kile bir gıdayı ekleyerek son cila çekiyorum hani saç diplerindeki yaglanmayı emsin ve kolay arınsın diye yoksa beş defa şampuanlarsam bakımın ne faydası kaldı !!!
yıkama işlemi sırasında krem uygulamıyorum ;çünkü o arada bekleme süresini azbuluyorum banyo cıkışı saçlarıma saç bakım kremimi sürüp evden cıkıyorum(dermokil olay bir ürün kampanyadaydı ben 15liraya aldım aç kalın ama bunu alın o kadar yani) kuaföre ulaşmam min 30dakıka oluyo bu sürede profesyonel ürün bakım yapıyo
şimdi kafamda ısıl ısıl saçlarla dolaşıyorum haftada 3 ve uzeri fön cektiriyorum keyfimi yaşıyorum
Çoooo...okk teşekkür ederim bende uygulayacağım umarım senin gibi banada faydası dokunur:dance:çok saollla.s.kaydirigubbakcemile5

Back