saç boyatmanın süte çok zararı olurmu kızlar

nehiray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
195
6
39
saçlarımı boyatmak istiyorum ama süte geçer diye endişe ediyorum biraz daha bekleyimmi?:bbo::bbo::bbo:
siz boyattınız mı ?
doktora sordunuz mu?

canım ben boyatmadım ama önümüzdeki hafta boyatıcam
sıkıldım artık yaaa
dipler 1 karış siyah uçlar sarı
kiloları veremioz bari saçı başı düzeltelim
zararı oldugunu sanmıyorum

ben oğlum 1 aylıktı boyattım hamileykende boyatmıştım drum izin vermişti beyazlarım çok fazla boyatınca kendimi baya bi iyi hissetmiştim

Bende doktora sormadim ama aynen kizlar dipler siyah uçlar sari deli oluyorum zaten sezeryan oldum göbek de var iyyyyyyyy çok mu çirkin oldum neeeeeeeee eşim beni beğenmeyecek valla süslenmem lazim kendim için önce aynaya bakinca gülümsemek istiyorum bennn umarim sakincasi olmaz boyayi aldirdim eşime ama daha boyamadim

hamileyken de emzirirkende boyatmadım.dr.boyatma daha ii olur dedi.sonuçta kimyasal maddeler var..ben oje bile kullanmamıştım biraz abartı ama pipirikliyim işte yerimseniben

kızlar yeni doktordan geldim kızımı götürdük eşimle..o sıradada sordum doktora şaç boyatmayı.. doktorda eşime soruyor boyatsınmı diye ona göre cvp vericek:smiley-cool::smiley-cool: eşimde doğaldan yana olduğu için hayır dedi tabi çünkü beni tutan hep eşim oldu doktor boyatabilirsin dedi:dance::dance:

Doğuma 1 hafta vardı boyattım balyaj attırdım ama organik boyayla çok şükür bebişim iyi.

banada dr boya sac diplerine degmedigi sürece zarari olmaz demisti bende hamisken boyattim neyin zarari yokki? Kimyasal olan herseyin zarari var hamisken tirnak ojesinin bile zararli oldugunu biliyormuydunuz?

bende oglum 3,5 aylıkken boyattım saclarımı dr sordum bısye olmaz dedı
mesela zararlıysa sonra bıyatıcam dıyorsun sonra sutune gecmıycekmı?

X