• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyatıcam -- Resimli--

berzahh

Sonumuz olsun
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
55
0
86
Ankara
Merabalar arkadaşlar ben saçımı boyatıcam bu renkte karar kıldım fakat bir türlü cesaretimi toplayamıyorum .. bu eklediğim resimdeki gibimi olsun yoksa 1 ton daha koyusumu karar veremedim .. bende çağla sıkel gibi esmer tenliyim..

Son düzenleme:
resmi bir türlü ekleyemedim nedne olmadı anlamadım ama avatara ekledim lütfen yardım edermisiniz ..

resmi image us diye siteden yükleyeceksin canım baya uzun bir iş ben öğrenmek için çok uğraşmıştım

gelişmiş cevaplaya gir en altta eklenti ekleye gir gözattan resmni bul yükle de

bu renk işte arkadaşlar

teşekkür ederim pipirikli :) yardımın için

gözünüzde naısl canlandı bilmiyorum ama gerçekten çağla şıkel gibi esmerim bende açık tonu sırıtırmı yüzümde nasıl olur bilmiyorum

inşallah resim çıkmıştır :(

Son düzenleme:
ben bu rengi çikolata kahve olarak arattırmıştım o sırada gözüme çarptı birde ten rengimi gözönüne alınca olur sanırım diye düşündüm .. sizlerede fikir sorayım dedim

ama ton olarak karar veremiyorum bu resimdeki gibimi olsa diye düşünüyorum eğer akarsa iğrenç bi renk çıkar ortaya ozaman kötü olur işte

acaba 1 ton koyusunumu yaptırsam .. birde saçlarımda beyazlar çok fazla 1 ay olunca felaket şekilde ortaya çıkıyorlar onuda düşünüyorum nasıl yapsam acaba :S

arkadaşlar bu resimlerdekide benim yorumlarınızı bekliyorum lütfen .. yarın boyatıcam büyük ihtimalle .. yarına kadar fikirlerinizi öğrenebilirmiyim turkbayragi:gitme:sositososito:1shok::jeyyar:

Eklentiler

• $555.jpg
    $555.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 59
  • $55555.jpg
    $55555.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 49
saçların baya koyuymuş cnm..bu rengi yapabilmek için açarlar heralde saçını öle düşündüm ben ama bilemicem tam olarak:sinifsinif: akarsa belki değişik bi renk olur ama bi daha boyatmıcak mısınki akınca kötü olur fln diyosun :uhm:

evet saç rengim koyu canım

akarsa diyorum hani ilk anda zaten tutmuyor ya .. bidaha boyatırım zaten dip boyası yaptırmam lazım her ay çünkü diplerde beyaz epey yoğun

saçın boya değilse açtırmadan 2 boyamada bu rengi yapar kuaför.başka bir forumda ankaradan bir kız saçlarıda senin gibi koyuydu ama boyasızdı kuaföre bu rengi yaptırmış fotolarınıda koymuştu aynı çağlanın saçının rengi olmuş harika görünüyodu yerimseniben

angel22 saçlarımda boya var ama kızılın tonları ve kestane renklere boyamıştım bir kuaföre sordum o açıp öyle boyucaz demişti

Back