Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merabalar arkadaşlar ben saçımı boyatıcam bu renkte karar kıldım fakat bir türlü cesaretimi toplayamıyorum .. bu eklediğim resimdeki gibimi olsun yoksa 1 ton daha koyusumu karar veremedim .. bende çağla sıkel gibi esmer tenliyim..
ben bu rengi çikolata kahve olarak arattırmıştım o sırada gözüme çarptı birde ten rengimi gözönüne alınca olur sanırım diye düşündüm .. sizlerede fikir sorayım dedim
ama ton olarak karar veremiyorum bu resimdeki gibimi olsa diye düşünüyorum eğer akarsa iğrenç bi renk çıkar ortaya ozaman kötü olur işte
acaba 1 ton koyusunumu yaptırsam .. birde saçlarımda beyazlar çok fazla 1 ay olunca felaket şekilde ortaya çıkıyorlar onuda düşünüyorum nasıl yapsam acaba :S
saçların baya koyuymuş cnm..bu rengi yapabilmek için açarlar heralde saçını öle düşündüm ben ama bilemicem tam olarak:sinifsinif: akarsa belki değişik bi renk olur ama bi daha boyatmıcak mısınki akınca kötü olur fln diyosun :uhm:
saçın boya değilse açtırmadan 2 boyamada bu rengi yapar kuaför.başka bir forumda ankaradan bir kız saçlarıda senin gibi koyuydu ama boyasızdı kuaföre bu rengi yaptırmış fotolarınıda koymuştu aynı çağlanın saçının rengi olmuş harika görünüyodu yerimseniben