• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyasıyla ilgili merak ettikleriniz

dip boya yapmana gerek yokki sen zaten kendi saçının üzerine attırmışsın balyajları kendi saçın kumral senin rengini isteyipte tutturamayanlar var kendi doğal renginle oynama dibini boyarsan yama gibi durur pişman olursun ;)

:13:

aynen kendi rengin üzerine balyaj..bulunmaz bir durum..:34::1:

dip boya yapmana gerek yokki sen zaten kendi saçının üzerine attırmışsın balyajları kendi saçın kumral senin rengini isteyipte tutturamayanlar var kendi doğal renginle oynama dibini boyarsan yama gibi durur pişman olursun ;)

tamam bi süre daha bekliyeyim o zaman :)

merhaba canım dün annemin saçını boyadım annemin asıl saç rengi koyu kestane en son garnier siyah boyadımıştım saç boyuda koltuk altına kadar geliyo hemen hemen
dün neva color koyu altın sarısı boyadım sacını dibi yaklaşık iki parmak kalınlıgında çıkmıştı sadece o kadarı açıldı gerisi kahve oldu dibi ise koyu altın sarısına yakın ama tabiki iğrenç oldu iki renk bu gün ise koleston elegan kahve aldım sizce sonuç ne olur ayrıca neva color annemin hiç siyahını kapatmadı

Son düzenleme:
Back