• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyasıyla ilgili merak ettikleriniz

6.35 çikolata kahve çikolata kahvede kızıllık olduğu için yıkarken saçına karıştırırsan ışıltılarında kızıllık olabilir 7numarada bu sorunu yaşamazsın aradaki ton farkınıda kapatırsın kuaför boyalarıyla kutu boyaları farklı olduğu için tabiki dip boyanla farklı olabilir bide tam rengini bilmediğim için tahmini cevap veriyorum

teşekkür ederim canım,:13: vakit ayırım cevapladığın için..

merhaba saçımda röfle vardı üstüne kendim sarı boyayarak güzel bir sarı tonu elde ettim ancak açık bir kahve rengine boyamak istiyorum kendim boyayarak tutturabileceğim açık bir kahve tonu önerebilirmisiniz yeşillenme vs. yapmayacak ? bununla ilgili bir konu açmıştım saç rengime ordan bakabilirsiniz şimdiden teşekkürler

ben de bir şey sormuştum ama arada kaynadı gitti sanırım :) bi yardımcı olabilirsen çok sevinirim

ben de bir şey sormuştum ama arada kaynadı gitti sanırım :) bi yardımcı olabilirsen çok sevinirim

size cevap yazmıştım aslında saç rengini maalesef göremedim ama saçın sarıysa kahve tonlarının çoğunu tutar kahve tonlarında küllülük yoktur tam aksine kızıllık vardır sarının üzerine açık kahve tonları karamele yakın bir renk alır ve yıkadıkça akar bakırlaşır 3 boyamadan sonra renk oturur

saç dibim kumral geldi 5-6 cm..diğer yerleri balyajlı acaba diplerini sarıya boyasam turunculaşma olur mu?yoksa koyu sarı elde eder miyim?

pardon görmemişim sanırım cevabını kumral tonlarında yeşillenme olur diyorlar ama kahve tonlarında da olur mu acaba ilk boyadığımda ?

merhaba ceyda saçını ne renge boyamıştın küllü renkler saçdaki turunculuğu alır ama 4 ay önce boyadığına göre dip boyan baya gelmiş olmalı en son kullandığın boya numaranı söylersen daha çok yardımcı olabilirim
Saçim kestaneydi ben 6.2 ye boyamistim köpük boya ile pek fark etmedi ssdece turunculuk yapti simdi hangi renk önerirsin yüzüm beyaz ama kaslarim koyu

pardon görmemişim sanırım cevabını kumral tonlarında yeşillenme olur diyorlar ama kahve tonlarında da olur mu acaba ilk boyadığımda ?

küllü kumralda yeşillenme olur ama normal kumralda olmaz kahve tonlarında kızıllık vardır saça parlaklık versin diye

saç dibim kumral geldi 5-6 cm..diğer yerleri balyajlı acaba diplerini sarıya boyasam turunculaşma olur mu?yoksa koyu sarı elde eder miyim?

kendi saçının üzerinemi balyaj attırmıştın balyajındaki sarılardanmı istiyosun yoksa koyu sarı boyatıp balyajmı yaptırdında dip boyası rengi soruyosun onu tam anlatırsan daha çok yardımcı olabilirim :) :)

bana yardımcı olun çok vahim durum :1: 1,5 yıl önce saçımı begüm topçu saçının renginde boyadı kuaför ben istedim ve ilk defa boyadık ama istediğim gibi olmadı şuan saçım kulaklarıma kadar siyah kendi rengim yani..sonrası sarı gibi karamel gibi kestirmeyi düşünmüyorum uzun saçı çok seviyorum ama sarı kısımlarını siyah mı boyasam yani ne renk kendi rengime benzer hatta ben foto atayım bana yardım edim: $IMG_0236.jpg 5: böyle burda koyu çıkmış normalde sarı gibi üsteki tokadan önce saç benim kendi saçım o renk ne alabilirim numara vs.

bana yardımcı olun çok vahim durum :1: 1,5 yıl önce saçımı begüm topçu saçının renginde boyadı kuaför ben istedim ve ilk defa boyadık ama istediğim gibi olmadı şuan saçım kulaklarıma kadar siyah kendi rengim yani..sonrası sarı gibi karamel gibi kestirmeyi düşünmüyorum uzun saçı çok seviyorum ama sarı kısımlarını siyah mı boyasam yani ne renk kendi rengime benzer hatta ben foto atayım bana yardım edim:Eki Görüntüle 418411 5: böyle burda koyu çıkmış normalde sarı gibi üsteki tokadan önce saç benim kendi saçım o renk ne alabilirim numara vs.

senin saçın siyah değil canım koyu kestane kendi saçına gelmeyecek şekilde herhangi bi markanın 3.0 kestane rengini alıp sadece boyalı yerleri kapatabilirsin siyah çok koyu olur ton farkı olur tahminimce 3.o koyu kestane kapatır

senin saçın siyah değil canım koyu kestane kendi saçına gelmeyecek şekilde herhangi bi markanın 3.0 kestane rengini alıp sadece boyalı yerleri kapatabilirsin siyah çok koyu olur ton farkı olur tahminimce 3.o koyu kestane kapatır

çok sağol canım başka resimde atabilirim bu resimde çok kou duruyor halbuki sarı gibi böyle olsa ben boyamam zaten annemde koyu kestane alalım dedi tamamını boyamak istemiyorum dediğin gibi sarı yerleri boyayım canım..

kendi saçının üzerinemi balyaj attırmıştın balyajındaki sarılardanmı istiyosun yoksa koyu sarı boyatıp balyajmı yaptırdında dip boyası rengi soruyosun onu tam anlatırsan daha çok yardımcı olabilirim :) :)

kendi saçıma balyaj attırmıştım kumral saçlarım böyle aralarda açık sarılar bal sarıları ve koyu sarılar var ama dibi geldi nasıl boyayayım??koyu sarı olsa bi farklılık olur mu?arkadaşlarıma dibim geldi diyorum bırak elleme çok doğal diyorlar boya gibi değil saçların diyorlar

kendi saçıma balyaj attırmıştım kumral saçlarım böyle aralarda açık sarılar bal sarıları ve koyu sarılar var ama dibi geldi nasıl boyayayım??koyu sarı olsa bi farklılık olur mu?arkadaşlarıma dibim geldi diyorum bırak elleme çok doğal diyorlar boya gibi değil saçların diyorlar

dip boya yapmana gerek yokki sen zaten kendi saçının üzerine attırmışsın balyajları kendi saçın kumral senin rengini isteyipte tutturamayanlar var kendi doğal renginle oynama dibini boyarsan yama gibi durur pişman olursun ;)

Back