• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyasıyla ilgili merak ettikleriniz

kayra_mira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
77
0
36
merhaba arkadaşlar saç boyasıyla ilgili merak ettiğiniz sorularınıza elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim

merhaba, ben saçımı 4 ay önce boyadım aktı, turunculuklar oldu ,beyaz sabun kullanıyorum ama turunculuklar gitmiyo ne yapabilirim?Koyu kumrala boyasam yeşerir mi ?Teşekkürler

merhaba ceyda saçını ne renge boyamıştın küllü renkler saçdaki turunculuğu alır ama 4 ay önce boyadığına göre dip boyan baya gelmiş olmalı en son kullandığın boya numaranı söylersen daha çok yardımcı olabilirim

merhabalar ben saçımı çiklata kahve boyuyordum en son castıng 530 sıcak çikolaya boyadım saçım koyulaşır derken dipleri açıldı sarı gibi oldu bir tuhaf oldu yani hemen kuaföre gittim saçımı 5.06 koyu çikolata kahvesine boyadı 45 dk dan fazla bekledik şimdi siyah oldu sanki ama güneşde turunculuk var belli yani buda beni sevindirdi ama ilk önce koyuluk gitsin renk eşitlensin isdiyorum saha sonrada koleston 6.7 çikolata kahveyle devam etsem saçımın tonunu bozarmıyım korkdum açıkcası yardımcı olursanız sevinirim

saçının zemin rengi ne acaba kuaför boyalarıyla kutu boya renkleri aynı değil kendi saç rengin açık kestaneyse 6.7 açık düşebilir.

selam canım..:3:
saçıma ışıltı yaptırdım,daha doğrusu aylardır boyana boyana,röfle atıla atıla ışıltıyı ancak becerdiler..
şimdi diplerim geldiğinde kuaföre gitmek istemiyorum..ışıltılar kaybolmadan dip yapsam ne renkler kullanmalıyım ve hangi marka?
saçım orj.de kestane, ama kuaför 3-4 renk karıştırarak bir renk elde etti..6 lı ve 7 li tonlarını karıştırdı..kızıllık var çikolata kahve var..

benim fikrim ise ; 6 noyu 3/1 oranında ,7 yi ise 3/2 oranında karıştırmak..sence nasıl?senin önerin ne olur?

Jennifer-Lopez.jpg

saçımın zemin rengi, koyu rengi yani..böyle gibi..:31:

merhaba saçımda röfle vardı üstüne kendim sarı boyayarak güzel bir sarı tonu elde ettim ancak açık bir kahve rengine boyamak istiyorum kendim boyayarak tutturabileceğim açık bir kahve tonu önerebilirmisiniz yeşillenme vs. yapmayacak ? bununla ilgili bir konu açmıştım saç rengime ordan bakabilirsiniz şimdiden teşekkürler

selam canım..:3:
saçıma ışıltı yaptırdım,daha doğrusu aylardır boyana boyana,röfle atıla atıla ışıltıyı ancak becerdiler..
şimdi diplerim geldiğinde kuaföre gitmek istemiyorum..ışıltılar kaybolmadan dip yapsam ne renkler kullanmalıyım ve hangi marka?
saçım orj.de kestane, ama kuaför 3-4 renk karıştırarak bir renk elde etti..6 lı ve 7 li tonlarını karıştırdı..kızıllık var çikolata kahve var..

benim fikrim ise ; 6 noyu 3/1 oranında ,7 yi ise 3/2 oranında karıştırmak..sence nasıl?senin önerin ne olur?

Jennifer-Lopez.jpg

saçımın zemin rengi, koyu rengi yani..böyle gibi..:31:

saçında anladığım kadarıyla çikolata kahve üzerine gölgeler var ışıltı şeklinde dip boyanı Loreal 6.35 Çikolata Kahveye boyayabilirsin 6 ve 7 tonları aynı tonlar ikisini karıştırman boya tonunda fark yaratmaz saçının boyanmış hali eklediğin resimdeki gibimi

saçında anladığım kadarıyla çikolata kahve üzerine gölgeler var ışıltı şeklinde dip boyanı Loreal 6.35 Çikolata Kahveye boyayabilirsin 6 ve 7 tonları aynı tonlar ikisini karıştırman boya tonunda fark yaratmaz saçının boyanmış hali eklediğin resimdeki gibimi

aşağı yukarı aynı gibi..:31:

6 ve 7 yi karıştırmamdaki amaç ışıltılarım kapanmasın.:50:.sadece 6 kesin kapatır,7 biraz daha açık ton olduğundan karıştırayım dedim..
loreal 6,35 hangi çeşidi exellence mi?

aşağı yukarı aynı gibi..:31:

6 ve 7 yi karıştırmamdaki amaç ışıltılarım kapanmasın.:50:.sadece 6 kesin kapatır,7 biraz daha açık ton olduğundan karıştırayım dedim..
loreal 6,35 hangi çeşidi exellence mi?

kapanmasını istemiyorsan zaten komple boya yapmıycaksınki dip boya yapacaksın komple boya yaparsan ne sürersen sür kapanır 7de kapatır sen artık dip boya yapacaksın aylık saçımda kızıllık çikolata kahve var dediğin için 6.35 önerdim sadece 7 numaraylada dip boyası yapabilirsin 7numara kullanırsan saçını yıkarken az boyanı ıslatıp elinle komple sacına bir iki dakika masaj yapıp yıka cila gibi olur aradaki ışıltıların parlar ozaman ama fazla bekletmiyceksin 2 dk sadece

Bu ışıltı attırma olayı hangi rengin üstüne yapılıyor,güzel oluyor :44:[/QU

ışıltı saçın renginin 2ton açığı aralara gölge şeklindeki hali çok koyu tonlar hariç (siyah koyu kestane gibi) çikolata kahve karamel açık kestane kumral tonlarda ki saçların arasına atılabilir ışıltı röfle gibi değil daha doğal duruyo

ışıltı saçın renginin 2ton açığı aralara gölge şeklindeki hali çok koyu tonlar hariç (siyah koyu kestane gibi) çikolata kahve karamel açık kestane kumral tonlarda ki saçların arasına atılabilir ışıltı röfle gibi değil daha doğal duruyo

tşk ederim cevabın için :)
benim koyu kestane dediğin gibi olmuyor o zaman.aslında biraz daha açık ton istiyorum,sıkıldım koyudan,sence açık kestaneye doğrudan geçsem olur mu?

merhaba saçımda röfle vardı üstüne kendim sarı boyayarak güzel bir sarı tonu elde ettim ancak açık bir kahve rengine boyamak istiyorum kendim boyayarak tutturabileceğim açık bir kahve tonu önerebilirmisiniz yeşillenme vs. yapmayacak ? bununla ilgili bir konu açmıştım saç rengime ordan bakabilirsiniz şimdiden teşekkürler

saç rengini maalesef göremedim ama saçın sarıysa kahve tonlarının çoğunu tutar kahve tonlarında küllülük yoktur tam aksine kızıllık vardır sarının üzerine açık kahve tonları yaparsan turuncu parlamalar olabilir ve yıkadıkça bakır tonlarını alır.

tşk ederim cevabın için :)
benim koyu kestane dediğin gibi olmuyor o zaman.aslında biraz daha açık ton istiyorum,sıkıldım koyudan,sence açık kestaneye doğrudan geçsem olur mu?

önemli değil saçında koyu kestane boya varsa malesef açık kestaneye doğrudan geçemezsin boya boyayı açmıyor saçının renginin açılması lazım kendi doğal renginse açık kestane olur

kapanmasını istemiyorsan zaten komple boya yapmıycaksınki dip boya yapacaksın komple boya yaparsan ne sürersen sür kapanır 7de kapatır sen artık dip boya yapacaksın aylık saçımda kızıllık çikolata kahve var dediğin için 6.35 önerdim sadece 7 numaraylada dip boyası yapabilirsin 7numara kullanırsan saçını yıkarken az boyanı ıslatıp elinle komple sacına bir iki dakika masaj yapıp yıka cila gibi olur aradaki ışıltıların parlar ozaman ama fazla bekletmiyceksin 2 dk sadece

peki 6.35 ile boyadığımda diplerimi ,diğer taraflarla yani kuaförün boyadığı renk ile ayrım oluştururmu?

bütünlüğü sağlamak için, dediğin gibi yıkarken ,boyayı ıslatıp 2 dk.tutsam olur sanırım:34:

önemli değil saçında koyu kestane boya varsa malesef açık kestaneye doğrudan geçemezsin boya boyayı açmıyor saçının renginin açılması lazım kendi doğal renginse açık kestane olur

yok canım koyu kestane boya var saçımda.tşkler ilgilendiğin için,açık renge dönmem için kuaföre gitmem lazım demek ki:50:

Sçımın bu renk olaması için sizce hangi renge boyatmalıyım saçımın kendi rengi siyaha yakın kahve yane kuafore hangi renk ismi vermeliyim:50:
$miranda-kerr-resimleri-4e56347aee29a.jpg $l-miranda-kerr-e24b60cf.jpg

peki 6.35 ile boyadığımda diplerimi ,diğer taraflarla yani kuaförün boyadığı renk ile ayrım oluştururmu?

bütünlüğü sağlamak için, dediğin gibi yıkarken ,boyayı ıslatıp 2 dk.tutsam olur sanırım:34:

6.35 çikolata kahve çikolata kahvede kızıllık olduğu için yıkarken saçına karıştırırsan ışıltılarında kızıllık olabilir 7numarada bu sorunu yaşamazsın aradaki ton farkınıda kapatırsın kuaför boyalarıyla kutu boyaları farklı olduğu için tabiki dip boyanla farklı olabilir bide tam rengini bilmediğim için tahmini cevap veriyorum

Back