hepinize mrb ben siteye yeni katıldım yardımcı olursanız çok sevinirim . benim saçım açık kestaneydi ben koyu kahverengiye boyadım saçım iğrenç bi siyah oldu iki gündür sabunla yıkıyorum ama hala bişi görmedim sizce sabretmelimiyim. yada bildiğiniz başka yöntemler var mı yoksa kafayı yicem bu saçımdan ya psikolojimi bozdu yaaaaaa
benim saçlarım sarıydı. O kadar güzel bir tonu vardı ki yolda bile durdurup sorarlardı. Ben sıkıldım diye boyatayım dedim, o kadar çok işlem yaptırdım ki saçıma artık kendimde boyayabilirim dedim, ve kuzenimi boya alması için bakkala gönderdim. göndermez olaydım, koyu kahve dedim, kestane almış, bende sarıdan kahveye dönüyorum diye heyecandan hiç okumadım. sonuç şuanda saçlarım turuncu. beyaz sabunu mutlaka deneyeceğim, birde şunu duymuştum, asma yaprağı suyuyla yıkayıncada boya akarmış, bugün ilk defa yaptım bakalım.
Yıkarken görmedin mi boya rengini verir kara kara aslında anlarsın
, zaten 3 hafta falan sabunla yıkamaya devam etmen lazım anca akıtır rengini. Ama sabundan sonra muhakkak kullandığın şampuanla şampuanla. Bir su sabun yap bir su şampuan yanihihoyyytfaydaını görürsün sabretmen lazım canım.
Benim canım sarı saçlarım kahverengi oldu geçen ay lorealin 8.1 numarası kahverengi çıktı 3 hafta yıkadım sabunla aka aka sarıya döndü sonunda, olur seninkide üzülme
ahhh saçlarım doğal hali olsa varyaaa süper doğal haliiii ben kavak yellerindeki aslının saçı gibi istiyorum yaaaaa
Doğal hali çıkmaz boyamadan önce hangi renk varsa o çıkar.
ben de denicem inşallah işe yarar :1rolleyes:
ben de denicem inşallah işe yarar :1rolleyes:
bende denedim daha önceden kuaförden duymuştum ama denememiştim işe yarıyo :jeyyar:
saçların siyah mı canım
akıttı mı bari canım saçını
bişe sorcam akıo derken mesela kızılken iice kırmızımı oluo yoksa renk kaybolup kendı sacınmı ortaya cıkıo anlamadımda:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?