saçınız kızıl vaya siyahsa bu iki renk dönüşü çok zordur bu renklere bir boya yapamazsınız kızılsa ,sarı kumralda turunculuk oluyo siyahsa daha da zor o boyayı akıtmak hiç yıpratmadan sadece banyo sabunuyla [beyaz sabun]renk çok güzel akıyor saçı akıtmak için kuaföre para harcamaya da gerek yok ne kadar sık yıkarsanız saç okadar çabuk akıyor bir ay içinde istediğiniz renk daha kolay tutuyor bana bunu söyleyen kuaförümdü gerçekten sonuç alırsınız ben denedim
saçınız kızıl vaya siyahsa bu iki renk dönüşü çok zordur bu renklere bir boya yapamazsınız kızılsa ,sarı kumralda turunculuk oluyo siyahsa daha da zor o boyayı akıtmak hiç yıpratmadan sadece banyo sabunuyla [beyaz sabun]renk çok güzel akıyor saçı akıtmak için kuaföre para harcamaya da gerek yok ne kadar sık yıkarsanız saç okadar çabuk akıyor bir ay içinde istediğiniz renk daha kolay tutuyor bana bunu söyleyen kuaförümdü gerçekten sonuç alırsınız ben denedim
canımbenım çok sevindim iyi sonuç aldığına hadı bakalım gule gule kullan yenı saçını :d bende en kısa surede muradıma ererım ınsallah
hadi inşallah.bildigin kızıl oldu kızz:)ama birazda bakırımsı iyi yani begendim.akar mı sence biraz daha yani açıcıyla yaptıgım için saç telim açıldı ama boya kalmışmıdır ki aksın.ya bilsem koymayı resim oycam ama bilmiyorum.çekileyim de bi koyarım ögrenirsem:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?