Saç Rengi ve Saç Boyama saç boyasına neler eklenir arkadaşlar yardım bekliyorum

canım bebim resimleri gördünmü ben çok açık bir renk istemiyorum o boya kutusundaki gibi falan istiyorum benim şimdi asıl istediğim uçlarla diğer yerler arasındaki renk farkını önlemek ve kızıllık turunculuğu gidermek ne yapmam gerektiğine bir türlü karar veremiyorum ,palettenin açıcısıyla uçları açsam diğer yerler gibi olana kadar sonra lorealin bu boyasıyla boyasam diyorum ,ama hem açıcı hem açıcılı boya mahvedermi saçımı?
birde açıcı yapmasam sadece lorealin açıcılı boyasını alsam boyamaya uçlardan başlasam dediğin gibi uçları boyasam 15,10 dk bekleyip diğer yerelri boyasam diyorum o zaman kaybolurmu ton farkı

canım hemen olabilecek bişi değil zaten bu ....
sen o dediğin boyayı alıp benim adediğim şekilde boya ...çok acık renkler istemiyorsan,sorun yok !
aktıkça boyayacaksın aynı renge 2-3 boyama sonrası anca istediğin renge yada yakın bir renge ulaşırsın ...

canım dediğin gibi boyamaya uçlardan başlasam uçları bekletip diğer yerleri sonra boyasam ton farkından ve kızıllıktan kurtulurmuyum siyah ve siyaha yakın bir kahve olmadığı sürece benim için sorun yok kutudaki renk tonalrında kahve istediğim renk

canım bu ultra açıcılı boyalar boyalı saçta etki ediyormu ben palettenin açıcılı büyülü kahvesine boyamıştım ama tam hatırlamıyoruym biraz etkisi olmuştu galiba lorealinki ne olur bir bilgin avrmı?

bende sanmıyorum küllü kahve özelliği yeterli benim için palettede genelde renkler kutudakine çok yakın çıkıyor lorealde nasıl oluyor koyu çıkarmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…