- 9 Ekim 2009
- 1.094
- 15
-
- Konu Sahibi aysecolluoglu
ya zeytinyağı katıyor nirçok kişi saçı yumuşatır diye galiba .bende hem o yüzden katayım dedim hemde bana bir kutu boya yetmiyordu tüp boya kullanıyordum onların ml daha az oluyor,şimdi saçlarımı biraz kısalttırdım bir kutu yetsin istiyorum çünkü ikinci kutudan artıyordu saçımı kestirdim ne olur bilmiyorum zeytinyağı eklersem biraz çoğalır boya diye düşündüm:)))
:)))) ben duymuştum ama emin olamadım,tek kutu yeter gibi saçım gür değil omuzlarımdan biraz aşağıdasen bence bir kutu boya daha al..ben hiç duymadım saç boyasına zeytinyağı konulduğunu.:sm_confused:
canım ben yarın bardak yağı boyayamı eklemeliyim ben lorealin ultra açıcılı küllü kahvesine boyayacağım ben geçen yıl ev sahibimden duymuştum zeytinyağı kattığını ama ne kadar katılıyor nasıl oluyor bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim zeytinyağı katınca boyaya yıkarken nasıl olacak yağ çıkar mı?bana bir kuaför tanıdığım söylemişti..saçlarımı açtırıp boyacatacaktım ..bana yanına 1 su bardağı yağ al demişti... hehangi bir yağ olabilir ama zeytinyağı varsa daha iyi olur demişti...yağlayıp saçını yapsınlar demişti saçına verebilecek maxımum zararı engeller demişti... senin sacına yarım su bardağı yada biraz fazlası yeter sanırım canım ... bende evde boyarken zeytinyagını deneyeceğim bir sonraki boyamam da... geçenlerde boyadığımda zeytinyağını unuttum ama şampuan koydum 3 boyayı karıştırmıştım,şampuanla ve oksidan koymadan yaptım..30 dk beklettim ..saçlarım istediğim gibi olmuştu...hatta konu açmış ve orada ayrıntılı anlatmıştım da..
tamam canım sağol ekleyeceğim mutlaka benim saçımın uçları diğer yerlere göre biraz daha koyu kahve siyah boya vardı uzattım uçlara geldi siyah boya açıcı yaptım siyah yerlere geçen sene ama çok bekletmediğim için tam açılmadı diğer yerlerle eşitlenmedi üstüne 3 kez çikolata kahve bir kez palettenin açıcılı büyülü kahvesini en sonda çikolata kahve ve açık kahveyi karıştırıp boyadım açıcıdan dolayı aralarda kızıllık var o nedenle küllü kahveye boyayacağım ama boyamadan önce uçlara palettenin açıcısıyla açsam sonra boyasam diyorum sizce olurmu uçlar koyu diğer yerler daha açık bu durumdan kurtulmak istiyorum sizce ne yapmalıyım?boyaya ekle canım yarım bardak yağı ...tüm malzemeleri karıştırıp sür saçına...bekleme süreni 5 dk daha uzat ama ...yıkarken iyice şampuanlayıp durulayınca yağ çıkar canım ..yağlı kalmaz saçın ...
canım senin konunda açık renk saça küllü renkler yeşil yapar yazmışlar sarı ve tonları saçlardamı yeşil oluyormuş bende saçlarımın resimlerini ekleyeceğim bir bakarmısın resimlerde uçlar çok koyu çıkmış flashdan dolayı ama normalde o kadar koyu değil diğer yerlerde o kadar açık değil flashdan öyle çıkmışlar,birazdan bidaha çekip ekleyeceğim flashsız bakalım orda nasıl çıkacaktamam canım sağol ekleyeceğim mutlaka benim saçımın uçları diğer yerlere göre biraz daha koyu kahve siyah boya vardı uzattım uçlara geldi siyah boya açıcı yaptım siyah yerlere geçen sene ama çok bekletmediğim için tam açılmadı diğer yerlerle eşitlenmedi üstüne 3 kez çikolata kahve bir kez palettenin açıcılı büyülü kahvesini en sonda çikolata kahve ve açık kahveyi karıştırıp boyadım açıcıdan dolayı aralarda kızıllık var o nedenle küllü kahveye boyayacağım ama boyamadan önce uçlara palettenin açıcısıyla açsam sonra boyasam diyorum sizce olurmu uçlar koyu diğer yerler daha açık bu durumdan kurtulmak istiyorum sizce ne yapmalıyım?
aslında keşke hemen acıcı yapmasan ...yani saçların hasarlı ve yıpranmış ise daha da kötü olabilir..palette çok yıpratmıyor diye yorumlardan okudum ama sonuçta acıcı......canım age sorun uçlarda ise sadece uçları boyayarak başla uçları 30 dk dipeleri 15 dk tut ve sende ara ara ayna da sıyırıp kontrolo et rengi diplerle uçları eşitlenmişmi diye...acıcı ile yapınca uçlar acılır ama açık olan dipler de daha da açılır yani yine fark olur ...aslında saçının resmini eklesen daha sağlıklı bilgiler alırsın buradaki arkadaşlardan ...